İstanbul

Çöken bina için çarpıcı Arda Turan iddiası!

12:57 24 Temmuz 2018 1 Yorum Var
Çöken bina için çarpıcı Arda Turan iddiası!

Sütlüce'de 4 katlı binanın çökmesinin ardından toprak kaymasına sebep olan otelin Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a ait olduğu iddia edildi.

Beyoğlu Sütlüce'de toprak kayması sonucu bir binada çökme tehlikesi yaşanıyordu. Saatler süren gergin bekleyiş binanın çökmesiyle sona erdi. Binanın sahibi, çökmeye, hemen yanında yapılan ve uyarılara rağmen devam eden Arda Turan'a ait otel inşaatının sebep olduğunu iddia etti.

ÇÖKEN BİNADA ARDA TURAN DETAYI

Çökme tehlikesinin yaşandığı binanın sahibi Emin Ertürk "Arda Turan burada kardeşi adına bir otel inşaatına başladı. İstişare ettik uyardık söyledik, fotoğraflar gösterdik. Belirgin bir şekilde açılmalar oldu. Ben onları da uyardım ancak devam ettiler" diye konuştu.

Binayı tamamen tahliye ettiklerine sevinen Ertürk, "Mal önemli değil, herkesin tahliye edilmesine mutluyuz" diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Yücel köse 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyoğlunda yağan yağmurlar nedeni ile toprak Aşınması sonucu yıkılan 4 katlı binanın nezaman, neden, nasıl kaçak yapıldığı ve o yıldan bugüne kadar Belediyenin sorumlu Emlak bölümü, zabıta bölümünden sorumlular hakkında nasıl 4 kat çıkılana kadar nasıl müsade ettiler ne aldılar karşılığında müsebbipleri halkında kanalızca ele alınarak olayın takip edilmesini rica ediyorum sizlerden.kaçak yapılmış bşr binanın işini kanunlara göre yapana yükleneceğine bence belediyedir sorumlusu. Nasıl görmemiş belediye. Yücel köse
    Cevapla
  • LAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi binada iskan var %80 iskanı olmayan binalar hemen yanında örnek tepe hangisinde iskan var .
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.