İstanbul

Beykoz'da tapu dağıtım töreni

22:01 31 Temmuz 2018
Beykoz'da tapu dağıtım töreni

Beykoz'un Alibahadır Mahallesi'nde Cami Lokali'nde, 2B tapu dağıtım töreni düzenlendi.

Beykoz Belediyesi 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 aileye tapularını teslim etti.

Törene AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Tapu töreninde konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, tapu almaya hak kazananlar oldukça ayaklarına kadar giderek tapularını teslim edeceklerini söyledi.

Çelikbilek, "Bölgemizde 2B tapularını henüz almamış vatandaşlarımız vardı. Belediye olarak işlemlerini hızlıca tamamlayarak tapularını hazırladık. Bizler 'Tapularını almaya hak kazanan vatandaşlarımızı tapu idaresine kadar yormayalım. Tapularını ayaklarına kadar götürelim, onlara orada teslim edelim.' dedik." dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ise Beykoz Belediyesi olarak tapuların dağıtımı konusunda yoğun bir mesai harcadıklarını ve en kısa sürede her ailenin tapu sahibi olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Beykoz, Türkiye'de emsal bir ilçedir. 2B'de Özel Proje Alanı uygulamasını uyguladığımız ilçedir. Teknik kadrolarımız, başkan yardımcılarımız, gece gündüz soluksuz bir şekilde çalışarak Beykozlunun Beykoz'da kalması için çalışıyoruz. İlçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.