İstanbul

Şehrin göbeğinde insanlık ölmüş dedirten görüntü

13:26 25 Eylül 2018 15 Yorum Var
Şehrin göbeğinde insanlık ölmüş dedirten görüntü

İstanbul'da servis aracının arkasında hareketsiz yatan kişiye, iki kadın turist yardım etti. Herkes yerdeki kişiye bakıp geçerken iki Alman turist, ambulans gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.

Olay, Refik Saydam Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen iki Alman kadın turist, park halindeki servis aracının arka tarafında bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gördü. Bunun üzerine turistler yerde yatan kişiye ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ancak yerde yatan kişinin herhangi bir tepki vermemesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

BAŞUCUNDAN AYRILMADILAR

Bu sırada herkes yerde hareketsiz yatan kişinin yanından bakıp geçerken iki turist  sağlık ve polis ekipleri gelene kadar yerdeki kişinin başucundan ayrılmadı. İnsanlık ölmemiş dedirten görüntülerin yaşandığı dakikaların ardından olay yerine ambulans geldi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kendine gelen kişi hastaneye kaldırıldı.

SİGARA VERDİLER, PARASINI ALDILAR

Polisin olay yerinde bilgisine başvurduğu adının M.Ş.K olduğu öğrenilen kişi, sabah saatlerinde bir kişinin kendisine sigara verdiğini, sigarayı içtikten sonra baygınlık geçirdiğini ardından da parasının alındığını öne sürdü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Ts61 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok feci halimiz var elin almani bize insanlik ögrrtiyor yazik
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    sigaraya uyuşturucu katıldımı,bir sigara içicisi bunu ilk nefeste anlar,kokusu ve tadı başkalaşır çünki.sonra insanı hemen baymaz,sonra olayın geçtiği yer 24 saat kalabalık bir yer,gece gündüz insan oluyr. madem baygınlık geldi niye birinden yardım istemedin. önceki yoruumda dediğim gibi,kendi alıp çekmiş uyuşturucuyu sızmış kalmış,hakkımda tutanak tutmasınlar diyede yalana başvuruyor.belki kamera kayıtlarından belli olur.
    Cevapla
  • turk oglu turk 5 yıl önce Şikayet Et
    sozun bitdiyi yer ve an
    Cevapla
  • Kurtbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Komşuluk bile yok artık millet köpek gezdiriyor sağda solda
    Cevapla
  • sonuç 5 yıl önce Şikayet Et
    bürokrasi insana yardım etmeye tövbe ettiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.