İstanbul

Maçın ardından

16:44 30 Eylül 2018
Maçın ardından

Spor Toto 1. Lig 7. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Boluspor'a 3-1 mağlup olan İstanbulspor'da teknik sorumlu Orhan Çıkırıkçı, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedikleri için kaybettiklerini belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çıkırıkçı, "Kendi evimizde ikinci mağlubiyetimizi aldık. Rakibi tebrik ederiz. Onlar girdikleri pozisyonları değerlendirdiler. Biz değerlendiremedik. Önümüzdeki haftalarda bu hataları aza indireceğiz. Daha çok puan toplayacağız." ifadelerini kullandı.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise maçın başında buldukları gollerle rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sözlerine oyuncularını tebrik ederek başlayan Karafırtınalar, "Seri peşinde değiliz ancak seriyi devam ettirdik. Maç fazlasıyla lider olduk. Deplasmanda yine kazandık. Hafta içinde kupa maçımız vardı, bundan dolayı biraz yorgunduk. İstanbulspor çekindiğimiz bir takım. Geçen seneden beri takip ediyorum. Önemli bir oyun sistemi ve kaliteli oyuncuları var. Kolay kolay kaybetmiyorlar. Maçın başında gelen goller bizi biraz rahatlattı. Sonrasında rahat oynamaya başladık. Farklı bir skorla da kazanabilirdik." diye konuştu.

Karafırtınalar, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Nedense öne geçince baskı yiyoruz. Skoru korumamıza da ihtiyacımız yoktu. Geniş alanları kullanabilen önemli oyuncularımız var. Bunun çaresini bulmalıyız. Haftaya Giresunspor ile karşılaşacağız. Burada bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.