İstanbul

Hayvanları Korumu Günü

11:04 02 Ekim 2018
Hayvanları Korumu Günü

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Maltepe'de, en az 1 kilogram kedi veya köpek maması getiren "Kedi" filmini ücretsiz izleyebilecek.

Maltepe Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalara dikkati çekmek amacıyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde "Kedi" filmi gösterilecek.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, Amerika'da büyük ilgi gören ve en çok izlenen Türk filmlerinden olan, Galata, Samatya, Kandilli ve Nişantaşı gibi İstanbul'un farklı semtlerinde yaşayan 7 kedinin hayat hikayesinin anlatıldığı "Kedi" filmi için özel gösterim düzenlenecek. Ceyda Torun'un imzasını taşıyan ve TIME dergisince 2017'nin en iyi 10 filmi arasında gösterilen belgesel tarzındaki filmin, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi7nde saat 20.00’da yapılacak gösterimini izlemek isteyenlerin, en az 1 kilogram kedi veya köpek maması bağışlaması yeterli olacak.

Bağışlanacak mamalar, ilçe genelindeki sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanılacak.

Maltepelileri filmi izlemeye davet eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Sokakta yaşayan can dostlarımız için yanınızda mama getirmeyi unutmayın." çağrısı yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.