İstanbul

'Ölecek olmanın ne demek olduğunu biliyorum'

07:55 10 Ekim 2018 7 Yorum Var
'Ölecek olmanın ne demek olduğunu biliyorum'

Şarkıcı Kalben, metastatik (ileri evre) meme kanserli kadınların mücadelesi ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla Europa Donna ve Kanserle Dans hasta dernekleri ve Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) ile bir araya geldi.

Annesinin ölümüyle alakalı konuşan Kalben, İstanbul'daki etkiliğe katılanların yüreklerini burktu.

Ünlü şarkıcı, "Bundan 10 sene önce annemi kaybettiğim zaman çaresi olmayan bir hastalıktan ötürü beyin damarı tıkanıklığı türüydü. Teşhis konulduğunda öleceğini biliyordum. Bunun yıllarca baş edemedim. Depresyonun ne demek olduğunu biliyorum. Çok sevdiğiniz birinin kaybedecek olduğunu bildiğiniz günleri iyi biliyorum. Ölecek olmanın ne demek olduğunu biliyorum. Bütün şarkıların özünde anlattığı gibi ne yazık ki faniyiz. Başımıza neyin geleceğini bilmediğimiz belirsiz bir yolda yürüyoruz. Hepimiz insancıl, sevgi dolu anlar yaşamaya çalışıyoruz. Ben her zaman insanların özgürlüğünden ilham aldım, çünkü ben annemin kızıyım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilen böyleyse bilmeyeni düşünemiyorum bile.baci ölümü bilen farzi bilmez mi sormazlar.mi???
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek özgürlük, yaradana teslimiyettir...
    Cevapla
  • 9 köyden kovulan 5 yıl önce Şikayet Et
    Başıma neyin gelebileceğini bildiğim bir yolda yürüyorum.. Bunu da Allah'ın bize bahşettiği imanla biliyorum. Kendini bize tanıttırmak isteyen Allah'ıma şükürler olsun..Allah bizi imandan ayırmasın
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    ölümden korkmayalım amelimizden korkalım.çünkü ölüm mutlaka gelecek kaçış yok.bu dünya bir okul.ahiret ise sivil hayat.eğer diploma notun yüksek ise iyi bir hayat sürersin,iyi değilse sürünürsün ona göre tercih bizim.namaz zorunlu bu dersten kalan diploma alamaz.tasdikname alır.
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    el- mevtü hakkun. ölüm haktır ve Allahtandır. geleceğini sen bilmezsin ama Allah bilir. İnananlar ve salih amel işleyenlere ebedi kalacakları altlarından ırmaklar akan dostları ile sevdikleri ile yaşayacakları cenneti hazırlamıştır. fani dünya bir imtihandır. hastalık gerçi kötüdür fakat şükür ve sabır ile ebedi mükafat verir. bir saati bazen bir dakikası 1 gün ibadet hükmüne geçer şükür ve sabır ile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.