İstanbul

Emre Aşık'ın eşine mahkeme yolu göründü!

08:50 27 Kasım 2018
Emre Aşık'ın eşine mahkeme yolu göründü!

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Aşık'ın baykuş nedeniyle veterinerle arasında çıkan kavga mahkemeye taşındı...

İddiaya göre Yağmur Aşık, evinin bahçesinde bulduğu baykuşu tedavi için veterinere götürdü. Veteriner baykuşun türünün "kulaklı orman baykuşu' olduğunu ve bakanlığa haber vermeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine tartışma çıktı, Yağmur Aşık, veteriner Dilara Tezel'e saldırdı.

Yağmur Aşık, "Kanadı kırıktı. Veterinere götürdüm. Bana 'Bunu satın, ender tür' dediler. İyileştirip doğaya salacağımı söyledim. Baykuşu almaya gittiğimde 'Orman Bakanlığı'na verdik' dediler. Üzerime yürüdüler. Bakanlığa şikayet ettim. Kuşu veterinerden aldılar" demişti.

6.5 YIL İSTENİYOR

Soruşturmasını tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, dosyada hem şüpheli hem şikayetçi olan Yağmur Aşık hakkında, "hakaret", "kasten yaralama" ve "tehdit" suçlarından 1 yıl ya da 3 aydan 6.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Savcı, Tezel hakkında ise "kasten yaralama" ve "tehdit" suçlamasıyla 10 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.