İstanbul

Düğün salonunda et kavurma kavgası!

09:20 17 Aralık 2018 1 Yorum Var
Düğün salonunda et kavurma kavgası!

Sözleşmede yer alan et kavurma yerine mantarlı et sote çıkınca, düğün sahipleri ile salon sahibi mahkemelik oldu. Düğün sahibi 15 bin TL’lik dava açtı.

İstanbul Küçükçekmece'de damat Hasan T. hayatının en mutlu günü için Ela Düğün Toplantı Salonu ve organizasyon şirketi ile anlaştı.

24 Mayıs 2015'teki düğün için 2 Kasım 2014'te yemekli düğün için 14 bin 500 TL'ye sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre 600 kişilik yemek menüsünde ana yemek "et kavurma" olacaktı. Ancak düğün sırasında iddiaya göre sözleşmenin aksine, 'mantarlı et sote' ikram edildi. Tereyağlı pilav da iyi pişmemişti. Mevsim meyvesi yoktu, salata özensiz, pasta bayattı. Düğün sahipleri, yemek ikramı sırasında birçoğu salondan ayrılan misafirlere karşı büyük mahcubiyet yaşadı.

Damat Hasan T. dava açtı. Damat, yemeklere bilirkişi incelemesi yaptırdı. Davalı şirket ise, olan bitenin menü karışıklığından ibaret olduğunu savunarak suçu yemek firmasına attı. Davanın son duruşmasında Bakırköy Tüketici Mahkemesi tanıkları dinledi. Mahkeme davacının diğer tanıklarının dinlenmesi için davetiye çağrılmasına ve davalı organizasyon şirketinin olay tarihinde işletmecinin kim olduğunun tespitinin vergi dairesinden sorulmasına karar vererek davayı erteledi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    ya ben anlamıyorum adam suçunu itiraf etmiş zaten okuduğum kadarıyla dava nın sonuçlanması lazım tazminat kararıyla neden yargı türkiyede uzatılıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Misafirler yemek yemeye mi gelmişler?
    Cevapla
  • yaşar 5 yıl önce Şikayet Et
    Sence damat yemekli dügün niye yapmıştır
    İlk beğenen sen ol
  • hadi lan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var adam ikram edemeyecek mi? parasını vermiş düzgün iş yapsınlar belliki maliyeti kısmaya çalışmışlar
    İlk beğenen sen ol
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    yesin yemesin anlaşma neyse onu uygularsın.
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.