İstanbul

Taksim'de bu sabah! Yanına gidince...

10:06 23 Aralık 2018 13 Yorum Var
Taksim'de bu sabah! Yanına gidince...

İstanbul Taksim Meydanı'nda bir bankta uyumaya çalışan evsiz vatandaşın görüntüleri yürekleri burktu. Durumu gören Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşa yardım ederek soğukta dışarıda kalmaktan kurtardı.

Taksim Meydanı’nda soğukta bankta yatan evsiz bir vatandaşın yürekleri sızlatan görüntüleri kameralara yansıdı. Meydanda bulunan bankta kendinden geçmiş bir halde yatan Dindar Acar’ı gören Beyoğlu Zabıta ekipleri, vatandaşın yanına giderek onu barınma evine götürmek istediklerini söyledi.

Başlangıçta ekiplerle gitmek istemeyen şahıs, zabıtanın, “Bak orada yatacak yer var. Bütün ihtiyaçların karşılanır. Bak hava çok soğuk. Aç mısın? Seni götürelim, yemek yedirelim” demesi üzerine “Açım” diyerek ekiplerle birlikte gitmeyi kabul etti.

 Üzerinde kimlik bulunmayan şahıs, yanındaki bir mont ve bir poşet ile zabıta ekiplerinin aracına bindi. Zabıta ekipleri ise “Bir şeye ihtiyacın olursa biz her zaman buradayız. 24 saat bulabilirsin” diyerek evsiz vatandaşa yardım etti.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Nihat Kurtoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz sağ olsun. Olması gerekeni yapıyorlar. Kargalara, serçelere, güvercinlere ve bütün hayvanlara vakıflar kuran Türk-İslam medeniyetinin torunları insanı sokakta bırakır mı hiç? Bu medeniyetin ihyasıyla Dünya daha da muhteşem günleri örecek İnşaallah!
    Cevapla
  • asd 5 yıl önce Şikayet Et
    ihtiyacı olan poşette yazılı.
    Cevapla
  • Düzceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir!.. 10 numara. Bu farktır.
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    barınmanın yanı sıra iyi kötü bir iş ayarlasalar belki zamanla birikim yapıp bir ev tutar böyle insanlar
    Cevapla
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bütün zor durumdaki insanlara yardım etsin....
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH devletimize zeval vermesin devlet memurlari eliyle gerek yurt icinde gerek yurt disinda islenen hayirlarin sevabindan biz turk vatandaslari da nasipleniyoruz en sevdigim kanallar trt kanallari gerek bazi programlarda gerek dizilerde unuttugumuz insanlik degerimizi hatirliyor bazen arada salavat getirmemize vesile olan sahnelere dahil oluyoruz bos beles kanallar yerine trt izleyelim hayir icin devlet kurumlarini tercih edelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.