İstanbul

Kan donduran görüntü! Abla kardeş dehşeti yaşadı

09:58 27 Aralık 2018 7 Yorum Var
Kan donduran görüntü! Abla kardeş dehşeti yaşadı

İstanbul Avcılar'da yolun karşısına geçmek isteyen abla ve kardeşi, otomobilin kendilerine hızla çarpması sonucu metrelerce havaya fırladı. Abla ve kardeşi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazaya şahit olan ilkokul çocukları korku dolu anlar yaşadı.



Kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü Avcılar 'da meydana geldi. üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, akan trafikte yolun karşısına geçmeye çalışan Kamile Özdemir (52) ve kardeşi Gülizar Işık, 34 AC 0580 plakalı Ali C. (49) yönetimindeki otomobilin feci şekilde çarpması sonucu metrelerce havaya fırlayarak yola düştü. Yaşanan kaza sonrasında araç sürücüsü şoka girerken, çevredeki vatandaşlar abla ve kardeşin yardımına koştu. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kamile Özdemir ve kardeşi Gülizar Işık’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan müdahale sonrasında abla ve kardeş hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılarından bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kazaya şahit olan ilkokul çocukları korku dolu anlar yaşadı 

Cumartesi günü sabah saatlerinde sırtlarında çantayla kursa giden ilkokul çocukları, gözleri önünde yaşanan kaza sonrası neye uğradığını şaşırdı. Çocuklar korku dolu anlar yaşarken, yanlarından geçen bir vatandaş, çocukları sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı gören bir çocuk korkarak gözlerini kapatırken, yanında bulunan arkadaşına sarıldı. Daha sonrasında ise çocuklar birbirlerine sarılarak olay yerinden ayrıldı. 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    bi arkadasda aynen böyle eziliyordu cektim kurtardim . sonra araba durdu üc genc üstümüze yürüdü.. cekin gidin dedim küfür ettiler . el kol hareketi yaptilar . herkeze tek hareket yaptim . hahaha ben 20 yil muay thai ve aikido yaptim .halen arkadas anlatir .hahahaha .
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • VatandaŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    İki tarafa da geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Ama araba suçlu görünmüyor, akan trafikte bu şekilde karşıya geçmek zaten büyük risk.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Captain 5 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğin intihar etmişler arabaya doğru koşmuşlar.Kafalarını çeviripte bir bakar insan gelen araç var mı diye. Yazık adamın da başını belaya soktular.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Durup onları yanıltan ortadaki aracın şoförü... Soldan gelen de daha dikkatli ve yavaş gelebilirdi, talihsizlik... Çok üzüldüm...
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam gaz geliyor çarpıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.