İki gencin bu hali görenlerin yüreğini sızlattı
İstanbul, Esenyurt’ta uyuşturucu madde kullanarak sokakta kendinden geçen iki kişi görenlerin yüreğini sızlattı. Bazıları kendinden geçen gencin yanına giderek yardımcı olmaya çalışırken bazıları ise koşar adım uzaklaştı.
Görüntüler Esenyurt’ta çekildi. İlk görüntü Pınar Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı üzerinde kameralara takıldı. Uyuşturucu madde kullandığı belirtilen bir genç kendinden geçmiş halde yerde yattı. Bazıları yanından koşar adım geçerken bazıları ise yardım etmeye çalıştı.
"ESENYURT’UN TAMAMI BÖYLE"
Yerde yatan gence yardım eden Mehmet Ali Tunç, "Yardım edenleri yok. Bir kere bulaşmışlar. Devletten bir yardım olsa, toplayıp tedavi ettirseler iyi olur. Baktığınız zaman Esenyurt’un tamamı böyle’ derken yoldan geçen bir başka kişi ise korktuklarını belirterek yetkililerden yardım istedi. Bir süre sonra ayağa kalkan genç buradan uzaklaştı.
İkinci görüntü ise yine aynı caddede bir gün önce amatör kameralar tarafından kaydedildi. Yine uyuşturucu madde kullandığı belirtilen bir başka kişi de kaldırımda ayakta durmakta zorlanıyor. 
YORUMLAR
4 Yorum Var-
Tuzsuz Deli Bekir
6 yıl önce
Şikayet Et
Siz acıyabilirsiniz ama bunlardan biri aileme en ufak bir şey yaparsa kırılmadık kemiklerini bırakmam. Zerre kadar da acımam...
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Vatansever
6 yıl önce
Şikayet Et
Satanlara 850 sene, içenlere 350 sene ceza verilirse sorun çözülür.
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
serkan
6 yıl önce
Şikayet Et
şimdi popülist laflar söyleyip lugat parçalıyor demeyin, sadece özetlemek için söylüyorum. bir adam düşünün fabrikada işçi evli çocukları var maaşı belli, belki taksitleri belki borcu var belki hastası var, bunlardan bir çok var. şimdi bu adamın derdi yok, bu 15-16 yaşındakilerin derdi var, öyle mi? alkolü sigarası ve uyuşturucusu. sanırım çocuklara ilk önce insan gibi bakış ve insan gibi görünüş öğretilmeli. Allah hepimize yardım etsin.
Beğen
Toplam 10 beğeni
-
Metin
6 yıl önce
Şikayet Et
Sopa lazım bunlara. Rahatlık batıyor. İçeceksen kahve iç.
Beğen
Toplam 15 beğeni
-
zafergülten
6 yıl önce
Şikayet Et
polis uyuşturucu içenleri toplayıp,2-3 aylığına tımarhanenin kapalı bölümüne kapatacak.yoksa müdahale edilmedimi içen çoğalır,vazgeçmez.
Beğen
Toplam 10 beğeni
-
Murat
6 yıl önce
Şikayet Et
Senin dediğin şekilde sorun çözülmez
Beğen
Toplam 5 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle