İstanbul

Aile Sağlığı Merkezi'nde korkutan görüntü

08:10 07 Mart 2019
Aile Sağlığı Merkezi'nde korkutan görüntü

İstanbul Valiliği'nin hemen arkasında bulunan Aile Sağlığı Merkezi'nin kolon ve kirişlerinde meydana gelen derin çatlaklar, sağlık merkezi çalışanları ile muayeneye gelen hastaları korkutuyor.

İstanbul'daki Fatih Hoca Paşa Caddesi Ebussuut Caddesi'nde bulunan, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralık dükkanların üst katında 3 doktorla faaliyeti sürdüren Sirkeci Aile Sağlığı Merkezi'nin kolon ve kirişlerinde derin çatlaklar meydana geldi. Ortaya çıkan görüntü ise sağlık merkezindeki çalışanlar ile buraya gelenleri bir hayli korkutuyor.

"YA ONARILSIN YA DA BAŞKA BİR YERE TAŞINSIN"

Sağlık merkezine ilaç yazdırmaya gelen hastalar durumdan şikayetçi. Binanın eski bir yapı olduğunu belirten bir hasta “Yaklaşık 7 senedir burada bulunan aile hekimimizden ilaç yazdırıyorum. Ya onarılsın yada başka bir yere taşınsın" dedi. Bir başka kişi de çatlaklarının rahatlıkla fark edilir düzeyde olduğunu belirterek önlem alınmasını istedi. 

ÇATLAKLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR 

Sağlık merkezinin içinde çekilen görüntülerde kolon ve kirişlerde çok sayıda derin çatlak olduğu görülüyor. Sıvaların da çatladığı kolon ve kirişlerdeki çatlakların her geçen gün arttığı belirtiliyor. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.