İstanbul

Öğrencinin cevabı sosyal medyayı salladı!

07:33 17 Mart 2019 7 Yorum Var
Öğrencinin cevabı sosyal medyayı salladı!

Öğretmeninin "Trafikte araçları olmayıp yürüyenlere ne isim verilir?" sorusuna "Fakir" diye yanıt veren öğrenci izleyenleri güldürdü.

Sosyal medyada paylaşılan ve nerede çekildiği bilinmeyen bir videoda, öğrencinin cevabı kısa sürede binlerce kez paylaşılarak 'viral' oldu. Öğretmeninin "Trafikte araçları olmayıp yürüyenlere ne isim verilir?" sorusuna "Fakir" diye yanıt veren öğrenci izleyenleri güldürdü.

İstanbul'da çekildiği sanılan görüntülerde sınıf öğretmeni, trafik dersinde öğrencilerine trafik kurallarını anlatıyor. Öğretmenin, dersin devamında öğrencilere "Trafikte arabası olmayıp yürüyenlere biz ne isim veriyorduk?" sorusuna bir öğrenci ise "Fakir" diye cevap veriyor.

Öğrencinin cevabı karşısında gülen öğretmen ise cevabın yaya olduğunu söylüyor.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Sero 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür videoların kurgu olduğuna inanıyorum. Düşünün. Öğretmen soruyor. Sorunun normalde cevabı ne, yaya. Peki bu durumda öğretmen neden çekim yapma ihtiyacı duysun. Neden çekim yapsın. Ortada ilginç bir durum yok. Beklenen bir komik veya ilginç durum yok. Öğretmenler her sorduğu sorunun cevabını videoya mı çekiyor. Hayır. Bu nasıl oldu. Nasıl denk geldi. Tamda öğretmen kayıttayken. Bak sen.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Arabam var hafta içi trafik yüzünden metrobüs kullanıyorum. Devir değişti oğlum
    Cevapla
  • Nasyonel 5 yıl önce Şikayet Et
    Öyle soru sorarsan böyle cevap alırsın! Trafikte Yürüyerek giden insanlara ne denir ? diye sorması lazımdı. Arabası olmayan nedir ya? Fakirdir tabiki
    Cevapla
  • vatandaşş 5 yıl önce Şikayet Et
    ahahaa
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    O eskidendi evlat. Şimdi zenginler yürüyor fakirler araç biniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.