İstanbul

Avusturyalı avukattan Erdoğan'a büyük övgü!

09:35 26 Mart 2019 2 Yorum Var
Avusturyalı avukattan Erdoğan'a büyük övgü!

Trabzonlu yerel türkücü Ahmet Okur Avusturya'da yaşadığı bir anıyı Haber7 okurları için paylaştı. Avusturya'da yaşayan, konser ve programlar için Türkiye'ye gelen Okur Avusturyalı avukatın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan hayranlığını anlattı...

Ahmet Okur. Trabzonlu yerel türkücü. Son sözlerinde bir pop sanatçısı kadar tanınmıyorum dese de, gönül insanlarının beni tanıması kafi diyor. Avusturya'da yaşayan, Hollanda, Fransa, Almanya gibi ülkelere sık sık giden Okur Avrupa'da Türkiye'yi bi hakkıyla temsil eden ender gurbetçilerimizden. Avrupalıların medya yönlendirmesiyle Türkiye'yi hep yanlış bildiğini belirten Trabzonlu türkücü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı eserlerle destek veriyor. Bu Sevda Bitmez, Bir Aşk Hikayesi, Seni Başkan Yapacağız bunlardan bazıları.

AVRUPA'DAN BAKTIĞIMDA TÜRKİYE

Avrupa'dan baktığım zaman Türkiye'deki gelişmeleri çok iyi görüyorum. Türkiye'de yaşayan insanların buradaki sistem güzelliğinin farkında olmadığını hissediyorum. Suyun içindeyken balık suyun kıymetini bilmez.Bu bayrağın altında toplanan güzel insanlar, aslında o kadar ekonomik durumları güzel ki. Kim inkar ederse etsin, her evde iki araba üç araba. Tabi ki durumu iyi olmayan insanlarımız da var, yok demiyoruz ama. O insanlardan çok daha fazla durumu iyi olan insanlar var. Bakıyorum tüm AVM'ler dolu. Her ülkenin yoksulu var ama bana göre bizdeki yoksul sayısı Avrupa'dan daha az. 

GÖNÜL İŞİ YAPIYORUM

Benim yaptığım bir gönül işi. Bir aşk hikayesi. Cumhur ittifakına gönlümüzle, bedenimizle destek veriyorum. Cumhurbaşkanımızın hapse girdiği dönemde yaptığımız Bu sevda bitmez eserimizin bu seçimlerde bu sevdayı bitirmek isteyenlere karşı biraz daha revize ettik. Aşk hikayesi haline getirdik ve okuduk. Kim ne derse desin, bizimkisi gerçekten bir aşk hikayesi. 

HER YERDE AK PARTİ'NİN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖRÜYORUM

Bizim aşkımız her zaman sahalarda. Nereye gidersek gidelim her yerde AK Parti'nin üstünlüğünü görebiliyorum. Türk insanı olarak tekrar tarihin derinliğine gömülmemek adına bu seçimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizler geçmişi çok iyi hatırlıyoruz, biliyoruz. Genç nesil o kadar iyi bilmiyor. Sadece duyuyorlar. Duymak başka, yaşamak başkadır. Gençlere geçmişi araştırmalarını tavsiye ediyorum. Geçmişteki koalisyon hükümetlerini, yaşanan mağduriyetleri, Avrupa'ya giden başbakanlarımızın ezik halleri. Bunlar hatırlandığında Cumhur ittifakına mutlak destek verilmesi gerekir diyorum. Geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Gençlerimiz oy kullanmadan önce bir daha düşünsünler. 

AVUSTURYALI AVUKAT ERDOĞAN HAYRANI ÇIKTI

Viyana Büyükşehir Belediyesi'nin avukatı bana çok doğru bir şey söyledi. Reis için dedim Avrupa'da diktatör diyorlar ama sizinkiler çok çok daha diktatör. Bana dedi ki, uzun adam diyor o da. Dünya çok küçük biliyorsunuz hemen cebinden Erdoğan gönüllülerinin sayfalarını falan açtı, resimleri gösterdi. Uzun adam dedi, Avrupa'nın ve dünyanın istediğini yapmadığı için ona öyle diyorlar. Bana göre o doğru yolda yürüyor. Çok doğru söylüyor. Yaptıkları doğru. Takdir ediyorum...

BİZE DEMOKRASİ DERSİ VERMESİNLER

Avrupalılar Türkiye'yi medyanan biliyor ve tanıyor. Medyada nasıl yazılıyor veya gösteriliyorsa öyle biliyorlar. Buna inanıyorlar. Hiçbir şekilde araştırmıyorlar. Her yerde diyorum ki Türkiye daha demokrat bir ülke. Lider Erdoğan yapacağı her şeyi halkına soruyor, sizler sormuyorsunuz diyorum. Demokrasi varsa Türkiye'de var. Görmek isteyen görüyor. Görmek istemeyen zaten görmüyor. Ya da bakabildiği kadar görüyor. 

Yeni Zelanda'da gördük. Hiçbir Avrupa ülkesinde tık yok. İnsanların camiye giderken tırsmasını istiyorlar. Türkiye'yi bir takım sıkıntılar içine çekmeye çalışıyorlar. Türkiye'de kutuplaşmalar var diye lanse ediyorlar fakat Avrupa devletleri içindeki kutuplaşmaları haberdar etmiyorlar. Yani hepsi oynanan bir oyun. Allah sonumuz hayır etsin. 

BAŞÖRTÜLÜ KIZLARIMIZA YAPILANLAR UNUTULMASIN

Zor günlerin adamı olduk her zaman. Cumhurbaşkanımızın mahkumiyet sürecinde Gaziosmanpaşa'da 7. katta dışarı çıkmaksızın kaldık, O dönem bize demokrasi dersi vermeye kalkışanların yaptığı anti demoktarik uygulamaları ruhuma kadar hissetmiş bir insanım. Bu zor şartlar altında Bu sevda bitmez eserini yaptık. Başörtülü kızlarımızın yaşadığı sıkıntıları gördük biz. Bizler demokratız diye nara atanların bu skandallara nasıl imza attığını hep beraber gördük. 15 Temmuz'da verilen demokrasi dersine Avrupa'nın nasıl hayran kaldığını gördüm ben. Cumhurbaşkanımıza Başkomutan ve Seni Başkan Yapacağız diye iki eser daha yaptım. 15 Temmuz Marşı yaptım. Bunları yapmamdaki en büyük neden bayrağım. Bayrağımızın inmemesi ve istikrarın bozulmaması en büyük dileğim. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali beye Gönüllerin Adamı diye bir eser yaptım. Cumhurbaşkanımızın da her zaman yanında olacağımızı her platformda söylüyor ve destek veriyoruz. Bu Sevda Bitmez'i de revize edip Bir Aşk Hikayesi olarak yeni eser haline getirdik.

Bir pop sanatçısı kadar tanınmıyorum. Gönüllerinde sevda ateşi bulunan insanların hepsi beni tanıyor. Allah razı olsun...

Nusret Odabaş / Haber7

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Zalimlere tepki gösteren maalesef tek lider. Rabbim Recep Tayyip ERDAĞAN'nın yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Dilaver Seçgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sevda gerçekten de bitmez..Uzun Adamın yaptıkları batılı gibi düşünenlerin içine çörekleniyor..Yüzyılımızın yıldızı Türklüğün ..islamın ve de mazlumların başkanı ışığı yol göstereni Recep Tayip Erdoğan yüz yılımızın Başkanıdır..Saygıya laiktir..Allah güç ve kudret versin....Saygılarımla...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.