İstanbul

Bir evladın isyanı! Annem ölsün istemiyorum

09:10 10 Eylül 2019 6 Yorum Var
Bir evladın isyanı! Annem ölsün istemiyorum

Sultangazi'de yaşayan Cennet Göztepe (23) sosyal medya hesabından annesinin ve 15 yaşındaki kardeşinin babası tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını duyurdu. Anne Göztepe’nin hastanede yoğun bakımında olduğunu belirterek, "Annemi kaybetmek istemiyorum. Durumu ağır. Bizler de yaralıyız. O adam bir daha gelse kendimizi koruyabilecek durumda değiliz. Bu adamın cezasını çekmesini istiyoruz." dedi.

İstanbul Sultangazi’de eski eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın ve iki çocuğu yaralandı. Saldırıyı sosyal medyadan duyurmaya çalışan Cennet Göztepe, “Annemin ölmesini istemiyorum” dedi.w

İddiaya göre, Sultangazi’de 7 yıl önce boşandığı, uzaklaştırma ve ev hapsi kararı olan eski eşi Soner G. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın (S.) ve iki çocuğu yaralandı. Saldırgan Soner G. ise ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Cennet Göztepe saldırıyı sosyal medyadan duyurdu. Babası Soner G.’nin cezasını çekmesini isteyen Cennet Göztepe, yaşananları sosyal medyadan “Ben Cennet Göztepe, 23 yaşındayım. 15 yaşında bir erkek kardeşim var. Annem 6 eylül cuma akşamı 7 yıldır boşanmış olduğu babam tarafından yine bıçaklı saldırıya uğradı. Hem de bir hastanenin acilinde. Ne polis ne güvenlik vardı. Kimse müdahale etmedi. Annemi kaybetmek istemiyorum. O adam bir daha gelse kendimizi koruyabilecek durumda değiliz. Bu adamın cezasını çekmesini istiyoruz” paylaşımı ile duyurdu.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • gül 4 yıl önce Şikayet Et
    canilik almış başını gitmiş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ŞENOL 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahin kanunlari varken kendine kanun yapip ona uyanlara sormak lazim idam şart ama dinde kisas var o olmaz çünki dine göre olmaz o yillar once idi dersini biz avrupa karma kanunlara gore yaşıyoruz biraz dimi kisas var cana can boyle olsa onlar da böyle elini kolunu sallaya sallaya caresiz e saldiramazdi
    Cevapla
  • Eci 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart
    Cevapla
  • mustafa kara 4 yıl önce Şikayet Et
    acaba nereye doğru gidiyoruz,evlatlar babalardan korkar oldu,babalar cani oldu,ailede saygıyı ara bulursan
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Adaletmi varki ceza alsın! Annesi ve kardeşi inşallah iyileşir. Fakat ölüm olmadığı için 3 ay sonra bu iti yine salarlar o da yine aynı suçu işler ve öldürür bu defa! suçlunun elini kolunu kesmeyen adalet, idam etmeyen adalet, adalet değildir!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.