İstanbul

İstanbul'da kahreden olay! Donarak öldü

13:26 02 Ocak 2020 11 Yorum Var
İstanbul'da kahreden olay! Donarak öldü

İstanbul Fatih’te kimliği öğrenilemeyen bir kişi kaldırımda donarak öldü. Merdivenlerde battaniyeye sarılı şekilde hayatını kaybeden kişinin cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Emin Sinan Mahallesi, Yeniçeriler Caddesi üzerinde merdivenlerde hareketsiz bir şekilde yatan kişiyi gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri merdivende hareketsiz halde duran kişiye yaptığı ilk incelemede kişinin donarak hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri cesedin üzerinde incelemelerde bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve isminin İbrahim olduğu öğrenilen kişinin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Buneki 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha bunlar eyi günlerimiz daha evlerin içinde ruhları donarak ölenler göreceğiz. Çünkü bizi biz yapan değerleri bırakıp parayla alınabilen şeylere öykünduk. Parayı bulan insanlığı bırakıyor. Varlıkla imtihan kaybediliyor.
    Cevapla
  • Taner 4 yıl önce Şikayet Et
    Garibanı düşünmez bunlar
    Cevapla
  • Okkur 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Her sene bu kapali statyumlar falan duzenlenir sokakta yasayan insanlar kis boyu yemek yer barinirdi oralarda bu sene neden duymadik .yapilmadimi yoksa boyle bir sey.
    Cevapla
  • Baran 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet nerde bu insanlar donarken
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    imaminoğlu nerde herşeye devlet mı bakacak eski ibb çok iyiydi
  • Suç kimdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel olacak dediniz evsizler ölmeye başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.