İstanbul

Kocasını bulmaya geldi, gerçekler şoke etti!

08:13 18 Ocak 2020 31 Yorum Var
Kocasını bulmaya geldi, gerçekler şoke etti!

Esra Erol’da programına çocuğunun babasını bulmak için gelen genç kadın gerçeklerle yüzleşti. Kocasıyla evli olmadığı anlaşılan kadının eşi de suç makinesi çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında ilginç anlar yaşandı. 21 yaşındaki Firdevs Toprak, 1 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı ve sadece ismini bildiği T.E. isimli şahıstan hamile kaldığını ve 2 aylık bebeğiyle ortada kaldığını dile getirdi. Genç kadın, 4 aylık hamile iken bir gün gelen telefonla sarsıldığını, kendisini arayan kadının T.E.’nin karısı olduğunu ve kendisiyle 4 yıldır evli olduklarını söyleyince büyük bir hayal kırıklığına uğradığını gözyaşları içinde anlattı.

Telefonla çocuğunun babasına ulaşamayan Firdevs Toprak, Kasım 2019 tarihinde oğlunu kucağına aldı. Fakat çocuğunun babasına ulaşamadığı için bebeğine bir kimlik çıkaramadığını ifade etti.

GERÇEKLER KARŞISINDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Toprak, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kısa süre içinde beklenen haber geldi. Evli olduğunu ve bu yüzden çocuğa sahip çıkamayacağını söyleyen T.E. ile ilgili kısa süre içerisinde programa onlarca bilgi yağdı. Gelen bilgilere göre, T.E.’nin evli olmadığı ve şimdiye kadar hiçbir evlilik yapmadığı canlı yayında ortaya çıktı. Bu haber karşısında genç kadın büyük şaşkınlık yaşadı.

İŞ ADAMIYIM DEDİ, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Kendisini zengin bir iş adamı olarak tanıtan T.E. tam bir suç makinesi çıktı. Onlarca dosyası olduğu ve cezaevinden firar ettiği anlaşılan T.E.’nin işlediği suçlardan dolayı 2 aydır cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Bu haber karşısında şoke olan genç kadın “Evladım böyle bir adamın soyadını taşıyacağına, benim soyadımı taşısın daha iyi” dedi.

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • 16BS 4 yıl önce Şikayet Et
    Facebook icat oldu mertlik bozuldu ya da kızını kendi başına bırakırsan facebooktan itin birini bulur ben de facebook'un başka şekilde kurbanıyım...
    Cevapla
  • Ibrahım 4 yıl önce Şikayet Et
    Herhayatbırruyadırruyalargercekolmadımı olmzneyenasıpneyekısmet
    Cevapla
  • İbrahim Alklıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız bin sene önce söylemiş, hala geçerli; "kız çocuğunu kendi başına bırakırsan ya davulcuya gider, ya zurnacıya!" Anne-Babalar olarak sorumluluklarımız var. Kendi haline bırakmayacağız. Yahu, adı üstünde bu çocuk! Şimdi artık kızlar kocayı, oğlanlar gelini kendisi buluyor. "elektrik aldım" diyor. 3 Ay sonra bir bakıyorsun boşanmışlar. Sonra gelip tv.lerde ağlıyorlar. Kendin ettin, kendin buldun kızım!
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Normal hayattada elektrik kesintisi olabiliyo dimi ama
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    Velevki işadamı olsun. Elinde çanta bir de ofisi olan herkes işadamıdır. İşadamı olmak artı puan getirmez. Ahlak din iman en azından birini arayın be
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilmeyen kızlarımız biraz lüks ve içinde çılgınca müzik çalan araçlı birini gördülermi yokmu o anın büyüsüne kapılarak hayatlarını karartıyorlar. Bu kızımız ne ilk nede son olacak. Allah kızlarımıza akıl fikir versin birde hep iyilere denk getirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.