İstanbul

Aile hekimi koronaya yenik düşmüştü! Annesi ve babası da öldü

07:34 21 Nisan 2020 11 Yorum Var
Aile hekimi koronaya yenik düşmüştü! Annesi ve babası da öldü

İstanbul'da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı da Kovid-19 nedeniyle dün yaşamını yitirdi. Kalaycı'nın ölümünün ardından ise acı bir olay ortaya çıktı. Yoğun bakımda olan 56 yaşındaki aile hekiminin uyutulması sırasında anne ve babasının da yine virüs nedeniyle hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de sarsan koronavirüs, sağlık çalışanlarını da hedef alıyor. Son olarak İstanbul'da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı da Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerimizden Dr. Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeni ile vefat etmiştir. Merhum Dr. Yavuz Kalaycı'ya ve hayatını kaybeden tüm sağlık personelimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

ÖNCE BABASI SONRASI ANNESİ KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşamını yitiren Kalaycı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre, 56 yaşındaki Kalaycı'nın önce babası, sonra annesi ve ardından da kendisi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. İki çocuk babası 56 yaşındaki Kalaycı'nın ise virüsün beynine sıçraması nedeniyle 10 gün boyunca uyutulduğu ve bu esnada anne ve babasının yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Tıpkı babası ve annesi gibi virüse yenik düşen Kalaycı'nın ölümünün ardından da üst üste başsağlığı mesajları paylaşıldı. İstanbul Tabip Odası da yayınladığı mesajda, “Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunlarından Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Yavuz Kalaycı’yı, Kovid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Yurdakul 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım rahmetini ve merhametini esirgeme çok zor bir imtihan Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı ömür ihsan etsin
    Cevapla
  • Sezai 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım rahmetini ve merhametini esirgeme çok zor bir imtihan Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı ömür ihsan etsin
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin evlatlarını bu devlet unutmuyacaktir
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Şimdi vakit onun yetimlerine sahip çıkma vakti.
    Cevapla
  • Nazlı AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah başta sağlık çalışanları olan bizleri korusun lütfen Halk da duyarlı olsun artık sosyal mesafe değil sosyal sorumluluk olarak tüm sorumluluk Lara uysunlar..bu başlı başına insan sorumluluğudur biz sizler için varız Allah'ın izniyle le de olacağız hizmetimiz de EvvelALLAH sınır yok.. teşekkürler Nazlı Hemşire... Emniyet Teşkilatı da teşekkürler Allah yar ve yardımcımız olsun inşaAllah...Allah bütün herkesten razı olsun inşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.