İstanbul

Koronadan ölen doktorun yürekleri dağlayan mesajı

11:55 21 Nisan 2020 18 Yorum Var
Koronadan ölen doktorun yürekleri dağlayan mesajı

İstanbul'da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı da koronavirüs nedeniyle dün hayatını kaybetti. Kalaycı'nın yürek yakan son mesajını ise bir meslektaşı sosyal medya hesabından paylaştı: "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?"

Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden doktor Yavuz Kalaycı’nın son mesajını bir meslektaşı paylaştı. Kalaycı’nın vefat etmeden önce "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?" dediği ifadesine yer verilen mesaj ise yürekleri burktu.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de sarsan korona virüs, can kayıplarına neden olmaya devam ediyor. Virüsle nedeniyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarından da acı haberler geliyor. Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı’nın son mesajı da yürekleri parçaladı. Kalaycı'nın o mesajını meslektaşı Doç. Dr. Erdinç Nayır, sosyal medya hesabından paylaştı. Kalaycı’nın vefat etmeden önce "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?" dediği ifadesine yer verilen mesaj ise yürekleri burktu.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Şeyma 4 yıl önce Şikayet Et
    Koca yürekli bir devlete sahibiz gözün arkada kalmasın onlara en iyi şekilde bakılır Allahın izniyle.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen geride kalan yavrularına sahip çık sana emanet olsunlar inşallah...bizlerde Elimizden geleni yapmaya hazırız maddi manevi...
    Cevapla
  • Ammar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahip çıkarız kardeşim benim... Allah, kalanların sabrını artırsın inşallah:((((
    Cevapla
  • Meral uzun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu değerli hekimlerimizin üzerimizde kul hakkı hakkı vardır bu hassasiyeti göz arfı etmeyelim ve kurallara uyalım Değerli hekimimize Allahtan rahmet diliyoruz
    Cevapla
  • 28 ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz Hocam Allah Rahmet Eylesin Mekanın Cennet Olsun Güzel İnsanlar Lütfen Evlerinizden Çıkmayınız Zorda Kalmadıkça Buradan Halen Bir Ders Almadıysanız Ben Sizlere Ne desem Boş bizler Her gün insanlarımızı görüyoruz bizim sizden Ricamız sağlık bakanımız ve cumhurbaşkanımız çıkmayın diyorlar ama ne yazık ki mesafe kurallarına bile uyulmuyor ve inadına dışarı çıkıyorlar BİZLER SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLARAK BOŞUNA EMEK VERİYORUZ SİZLERE DEMEKKİ ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DİYORUM SAĞLICAKLA KALIN SİZLERİ SEVİYORUZ SELAMÜN ALEYKÜM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.