İstanbul

Tramvayda maske takmayan gence fırça!

10:06 30 Haziran 2020 3 Yorum Var
Tramvayda maske takmayan gence fırça!

İstanbul Valiliğinin koronavirüs önlemleri içerisinde aldığı maske zorunluluğu kararına uymayanlar var. Tramvayda maske takmayan genç yaşlı adamdan fena fırça yedi...

20 milyona yakın nüfüsuyla dünyanın sayısız şehirleri arasında yer alan İstanbul'da koronavirüs önlemleri devam ediyor. En son valiliğin almış olduğu zorunlu maske kararına çoğunlukla uyulurken maske takmayanlar da var. Maske yasağına rağmen maske takmayanlar bu karara uyanların sinirini bozuyor. Maskesini cebinde veya elinde tutup takmayanların sayısı, yanında hiç maskesi olmayanlar kadar çok.

TRAMVAYDA MASKE FIRÇASI

Topkapı-Mescid-i Selam tramvayındaki maske tartışması, maske zorunluluğunda  kurala uymayı yeniden hatırlattı. Yolcu yoğunluğu olan akşam saatinde maskesini çenesinin altında tutan genç babası yaşındaki yaşlı adamın bağırmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Maskeni neden takmıyorsun diye bağıran yaşlı adam 'Bak herkes maske takıyor. Sen buradaki herkese saygısızlık edemezsin. Masken çenende. Bana bir faydası yok. Ben de çok sıkılıyorum terliyorum ama maskeni ağzına burnunu örtecek şekilde takmak zorundasın. Bunu yapmazsan aramızda olma' derken genç yaşlı adama hiçbir şey diyemedi.

Yaşlı adam böyle olursa uyaralım diyerek devlete destek olunması gerektiğini söyledi...

NUSRET ODABAŞ / HABER7

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Maskeyi halen neden takın denildiğini anlamakta zorluk çeken kıt anlayış, uyarmayı hakaret görüyor. Polise bekçiye kafa tutan vatandaşla yumruklaşmaya her an patlamaya hazır bomba gibi. yazık bu insanlarla sağlık terörünü destekleyen (maske takmayan da pkk lıdır.) kişilerle bir yere varamayız.
    Cevapla
  • Feridun Karcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet can derdinde. Her gün her şekilde yüzlerce kez insanlar uyarılıyor. Buna rağmen bu uyarıları umursamayıp hala maske takmayan bu cahili amca yine uygun bir şekilde sözlü uyarmış. Sadece kendine zararı olsa neyse. Ama bu tavrı ile yakın temas halindeki tüm insanların hayatını tehlikeye atıyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mahmut23 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun yaşlı amcamıza. diğerleri gibi ölü numarası yapmamış en azından gerekli uyarıyı yapmış.
    Cevapla
  • selam 3 yıl önce Şikayet Et
    daima duyarlı olalım birbirimizi uyaralım helal olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Genç hatalı fakat uyarılma uslubu tartışılır.Yapıcı teşvik edici olunmalı.
    Cevapla
  • yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da nerdeyse 1 yıl oldu. Artık kulak verelim
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.