İstanbul

12 yerine 34 yolcu çıkan minibüs polisi bile şaşırttı

10:58 06 Ağustos 2020 6 Yorum Var
12 yerine 34 yolcu çıkan minibüs polisi bile şaşırttı

İstanbul Esenyurt’ta ilçe trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği toplu taşıma uygulamasında bir minibüste ayakta 22 fazla yolcu çıkması polisleri bile şaşırttı. Polis, “Kaptan bu ne” diyerek tepkisini dile getirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Korona Virüs denetim tedbirlerinin sıklaştırılacağı açıklamasının ardından genelge ile İstanbul’da da uygulamalara ağırlık verildi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri caddelerde fazla yolcu alarak pandemi tedbirlerini hiçe sayan toplu taşıma araçlarını durdurdu.

“Kaptan bu ne?”

Ayakta 22 yolcu fazla çıkan bir minibüs polisi de şaşırttı. Kapının açılmasıyla iç içe yolcu taşındığını gören polis, “Kaptan bu ne?” diyerek tepkisini gösterdi.
Öte yandan kendisine mikrofon uzatılan minibüs sürücüleri ise konuşmak istemedi.
 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • ördek 3 yıl önce Şikayet Et
    minibüsleri çalışmaktan men edin bu kadar basit yolcuya insan muamelesi hiç biri yapmıyor onların tabiri ile yolda giderken ördekleri topluyorlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Alternatif ne kardes. Ekrem seferleri zaten kisitladi. Eski günleri geri dönuyoruz. Kendimi sabanin filimlerinde saniyorum.
    İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi münübüs özel araç...ya belediyeye bağlı ulaşım araçları,bugün Başakşehir -Taksim 89 C otobüsündeydim.hani ön tarafta iki kişilik karşılıklı koltuklar var,onlardan ikisinin üstüne güvenli mesafe için oturmak yasak yazısı asılmış. hatta ayakta yerlerdede durma yeri işaretleri vardı. ama takan kim,oturmak yasak yazan yerler doldu,ayakta millet birbirinin içine girdi,yani tıklım tıklım gittik.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • SADECE VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    yalnızca esenyurtta değil bütün istanbulda yapsalar ya şu denetlemeyi üstelik sadece sabah yapılıyor akşam neden yapılmıyor virüs akşam olunca uykuya mı çekiliyor, faydası olur mu bilmem ama özellikle çiftlik-topkapı / yayla-topkapı hatlarında denetlemeye ağırlık verilmeli bir de minibüs şoförlerinin kendi aralarında haberleşmek sureti ile fazla yolcuları denetleme noktasına gelmeden indirdiklerini de özellikle belirtmek isterim
    Cevapla
  • Süleyman şah 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bir de Arnavutköy Edirnekapı hattına bakın daha fazla yolcu var içinde bu haberde bir şey mi Bence asıl haber o
    Cevapla
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt avcilar hattı yapan tüm minübüsler zıvanadan çıkmış Insanliktan nasibini almamışlar Kontroller dahada siklastirilmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.