İstanbul

Metroda dehşet! Genç kız raylara düştü, üstünden vagon geçti

14:46 26 Ekim 2020
Metroda dehşet! Genç kız raylara düştü, üstünden vagon geçti

İstanbul Şişli Mecidiyeköy metro istasyonunda genç bir kız rayların arasına düştü. Hafif yaralı olarak kurtulan genç kız hastaneye kaldırılırken, rayların arasındayken üzerinden ise 2 vagon geçtiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Şişli Mecidiyeköy metro istasyonunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde vatandaşlar istasyonda metro beklediği esnada genç bir kız metro yaklaştığı esnada henüz bilinmeyen bir nedenle raylara düştü. Şans eseri rayların arasında kalan genç kızın üzerinden 2 vagon geçti.

Olayı gören vatandaşların bağırışları üzerine metroyu durduran makinist, güvenlik görevlilerine bilgi verdi. Bilgi verilmesi üzerine rayların arasında kalan genç kız, vatandaşların ve görevlilerin yardımıyla raylardan çıkartıldı.

Vatandaşların gözü önünde şans eseri kurtulduğu olayda, hafif yaralı genç kız sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Genç kız tedavisinin ardından taburcu edildi. İstasyonda yaşanan korku dolu anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

 

YORUMLAR

  • Yiğit Erdoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayy yazık, ALLAH acil şifalar versin inşaAllah
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    o kadar yaşlı ,çocuk,sakat insan düşmezken sapasağlam gencecik bir kızın düşmesi enterasan.....sebebi ne olabilir,cep telofonuna dalma,gösteriş için giyilen uzun topuklu ayakkabıların topuğunun kpoması yada kırılması,ve en önemlisi kızın uyuşturucu bağımlısı olup kullandığı bir uyuşturucunun denge ve akıl idrakini bozması,dikkati dağıtması,kızın uyuşturucu kontrolünden geçmeside lazımdı.
    Cevapla
  • bekçi bekire 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşın ve senin yorumlarını okudumbariye sistemi iyi fikir ancak kızında hatası olabilir cevap yazdığın arkadaşta çok haklı bu şekil davranan bir insana yolda cep teline baktığı için arabada çarpabiliyor gidip denizede düşüyor yani her yere bariyer sitemimi yapcaz :))
    İlk beğenen sen ol
  • Bekçi Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızı suçlayacağına , neden Japonyadaki otomatik açılıp kapanan bariyerden yapılmıyor desene.Hadi manyağın biri raylara iteledi ,yada biran başı dönemezmi insanın , tansiyonu düşemezmi?Hep olumsuz hep olumsuz düşünün , önlem almayın sonra başkalarını suçlayın.Çokmu zor bariyer sistemi , git internetten video lara bak anlarsın.
  • Şükür. 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallah verilmiş sadakası varmış büyük geçmiş olsun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.