Kadın turist, polisi çileden çıkardı
09:22
25 Kasım 2020
-4 Yorum Var
İstanbul’da maske ve sigara denetimleri devam ederken kurallara uymayan bazı turistler ile polis arasında tartışma çıktı.
Koronavirüs vakalarında yaşanan artışa rağmen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki yoğunluk sürüyor. İstiklal Caddesi’ne çıkan vatandaşlar maske takma yasağına genelde uyarken çoğu turistin bu kurala uymadığı görüldü.
İstiklal Caddesi’nde denetimlerini sürdüren polis ekipleri de maske takmayan ve sigara içenlere para cezası kesti. Bazı turistler ise polisle tartışarak zor anlar yaşattı.
Polis ekipleri, pasaportunun yanında olmadığını söyleyen kadın turiste uzun süre laf anlatmaya çalıştı.
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR
-4 Yorum Var-
Seyyar
4 yıl önce
Şikayet Et
Zavalli ülkem
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
orhan
4 yıl önce
Şikayet Et
tartışmayacaksınız... kolundan tutup sınır dışı edeceksiniz... bu kadar kolay...
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
Herneyse
4 yıl önce
Şikayet Et
Git sende polis ol da dünyanın parasını al.boş konusma
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Ege'nin sesi
4 yıl önce
Şikayet Et
Bu gerçekler nikli arkadaş kafadan hasta doktora gitsin
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Asli
4 yıl önce
Şikayet Et
Sen gercekten kafadan Rahatsizsin,
Ya kardeşim sen ne istiyorsun bizim polisimizden Askerimizden jandarmamizdan, ya kardeşim emniyet asayiş güçlerimiz olmasaydi sen şuan böyle keyfli keyfli bir elinde cay diger elinde sigarayla böyle yorum yazabileceginimi saniyorsun.
Bre Edep bre Edep diyorum
Beğen
Toplam 13 beğeni
-
gerçekler
4 yıl önce
Şikayet Et
polis niye çıldırsın işi o değil mi dünyanın parasını onun için alıyor zaten işini yapsın adam akıllı görevini yapsın
Beğen
Toplam 4 beğeni
-
Huseyin.
4 yıl önce
Şikayet Et
polis işini yapıyor hatta müsamaha da gosteriyor devletin koyduğu kanuna uymuyorsa millet sen devlete kafa mı tutuyorsun diyip hepsini alsın içeri. bazen diyorum 80ve 90 li yıllarda karakolda hortumla döverler di şimdide mi öyle olsa millet eskiden korkudan esas duruşa geçerlerdi şimdi. inşa gibi yeri geliyor sohbet ediyorlar bizle milletin bi tarafi kalkiyor
Beğen
Toplam 4 beğeni
-
Burak
4 yıl önce
Şikayet Et
Yoruma bak çay demle.
Ne alaka?
Beğen
Toplam 3 beğeni
-
Ercan 58
4 yıl önce
Şikayet Et
Acaba sen hangi işini düzgün yapıyorsun zirto
Beğen
Toplam 12 beğeni
-
Yozgatlı
4 yıl önce
Şikayet Et
Ya kardeş kusura bakma da kanunlar neden var? İnsanlar kanunları yerine getirsin, emniyet ve asayiş düzelsin diye var. Peki polis ya da jandarma neden var? Kanunların denetçisi olarak var. Peki bunları yerine getirmek örnek olayda olduğu gibi kolay olmuyor. Sonuçta robot değil onlar da insan. Yabancı bir insana ülke düzenini anlatmak kadar zor birşey yoktur. Biraz da kolluk açısından bakınız. Empati yapınız. Emin olun hak ettiği paraları kolluk güçlerimiz almamaktadır. Yapılan işin zorluğundan ziyade maalesef bizim ülkemizde önce para konuşuluyor. Bu koşullarda meslek etiği hiçe sayılıp her zaman maddiyat öne çıkarılıyor. Bu kapsamda da kurumların gelişimi aksıyor.
Beğen
Toplam 7 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle