İstanbul

17 yaşındaki genç kız otelin 8 katından düşerek hayatını kaybetti

07:45 25 Ocak 2021 4 Yorum Var
17 yaşındaki genç kız otelin 8 katından düşerek hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt'ta 11 katlı otelin 8. katından düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. Otel odasında bulunan biri genç kızın kuzeni 4 kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay saat 04.00 sıralarında Esenyurt İnönü Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı'nda bulunan 11 katlı bir otelde meydana geldi.

17 yaşındaki Z.C. 5 kişi kaldıkları otelin 8. katındaki odanın balkonundan henüz belirlenemeyen bir sebeple düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede genç kızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Z. C.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olay sırasında otelde bulunan biri kuzeni olduğu öğrenilen 2'si kız 4 kişiyi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Figan 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet acilen bu tür otel birlikteliklere nikah şartı koymalı....otelci her geleni otele almamalı...! Bu olayda otelcinin vebali sorulmalı..!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • medo 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef aile mefhumu medyadaki dinsiz, imansız, feminist, kominist, ataist dört soytarının eline kalmış. Eğer bu kız Allah'ın emriyle biriyle evlenseydi, sapıklık, küçük gelin, çocuk gelen diye çemkirirler demediklerin bırakmazlardı. Ama 17 yaşında bir kızın otel odasında ne işi vardı diye kimse sormaz, o zaman çocuk olduğu bunların aklına gelmez. Sadece bu değil bunun gibi yüzlerce olay.
    Cevapla
  • Basiret 3 yıl önce Şikayet Et
    Aile, kadın, çocuk
    Cevapla
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısıtlamaların olduğu bir dönemde nasıl bir otel odası ki 5 kişi aynı odada kalabiliyorlar. Otel yöneticilerininde bu durumda bu kızın ölümüne sebebiyet vermekten yargılanması lazım. 17 yaşında gencecik bir kız ne amaçla otelde kalıyordu. Şimdi bu kızı bu yaşta evlendiriliyor diye haber yapılsa bir ton mesaj bir ton yorum olurdu. Allah cümlemizin evladını korusun.
    Cevapla
  • aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşında reşit olmayan kız kısıtlamada otelde ne işi var,ailesi yokmu...birde otele 17 yaşında nasıl kayıt açılıp alınabiliyor...incelenmesi lazım.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.