İstanbul

Bu ailede herkes pilot! Anne, baba ve çocuklar...

09:49 09 Mart 2021 1 Yorum Var
Bu ailede herkes pilot! Anne, baba ve çocuklar...

Karaman Ailesi’nin tüm üyeleri havacılığa gönül vermiş. Anne, baba ve iki oğulları pilot. 38 yaşında ve iki çocuk annesiyken eğitim alıp pilot olan Nagihan Karaman, “Evde birden fazla pilot olunca birbirimize karşı anlayışlı olmayı öğrendik” diyor.

Nagihan Karaman, 7 yıldır pilot. Bunun son 4 yılını özel bir uçuş okulunda eğitmen olarak geçirmiş. Eşi Kenan Karaman ile oğulları Kutay ve Emirhan da pilot. Dünyada bile pek örneği olmayan bu ‘havalı aile’de herkes göklerde olmanın keyfini yaşıyor. Nagihan Karaman, “Hem aile hem meslek birlikteliğimiz var ve bu durum bizleri daha da kenetliyor” dedi.

KADINLARIMIZA İMKAN VERİLSİN

Ayrı ayrı zamanlarda uçuş yaptıkları için bazen birbirlerini çok az gördüklerini ifade eden Karaman, “Bir kadın ve anne olarak pilotlukta zorlu zamanlarım çok oldu ve hâlâ da oluyor. Ama biz kadınlar çok güçlüyüz ve her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Ben Sabiha Gökçen’in izinden gidiyorum. Havacılıkta kadınlarımıza imkan verilmesi en büyük arzum” diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Kenan Karaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğrencilere kontrol uçuşlarında saçma sapan sorular sormaktan ve paralarını sömürmekten başka bir işe yaramayan faydacı adamın teki ülkemizde böyle insanlar haber oluyor malesef
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.