İstanbul

Beyoğlu'nda adres ararken dehşeti yaşadı!

06:43 12 Mart 2021 6 Yorum Var
Beyoğlu'nda adres ararken dehşeti yaşadı!

İstanbul Beyoğlu'nda iki kapkaççı, adres arayan laboratuvar çalışan bir kadının cep telefonunu çalarak kaçtı. Kadın ile çevredekilerin peşlerinden koştuğu şüpheliler kısa sürede gözden kayboldu. Sokaktaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelileri arıyor.

Kapkaç olayı, Şehit Muhtar Mahallesi Yoğurtçu Faik Sokakta salı günü saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Labaratuvar çalışanı Cemile Özdemir, telefonundaki navigasyonu açarak gideceği adresi aramaya başladı. Yoğurtçu Faik Sokağa giren Cemile Özdemir'in arkasından gelen iki kişi, onun elindeki telefonu bir anda alıp kaçmaya başladı. Özdemir çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Sokak içerisinde bulunan esnaflar ve mağdur kadın koşarak kaçan kişilerin peşinden gitt ancak kapkaççılar kısa sürede izini ara sokaklarda kaybettirdi. Kapkaç olayı hemen polis ekiplerine bildirildi. Cemile Özdemir’in kapkaça uğradığını öğrenen ağabeyi de olay yerine gelerek kardeşini sakinleştirmeye çalıştı.

İki kapkaççının peşinden koşan Cumali M. ‘’Gençler bir kadının telefonunu alıp kaçtılar. Kadın da biz de arkalarından koştuk ancak yakalayamadık. Bu tür olaylara müsaade etmememiz gerekiyor. Gençlerdi, çok hızlı koşuyorlardı, yakalayamadık. Kadının elinde telefon varken dalgın haldeyken adres ararken alıp kaçmışlar’’ diye konuştu.

Olay yerine gelen polis ekipleri kadını ekip otosuna alarak polis merkezine götürdü. Sokaktaki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyoğlu nun ara sokakları tam bir felaket,bir keresinde merak edip ara sokaklara girmiştim,önüme iki kişi çıkıp kendini polis olarak tanıttı,kimlik çıkar dedi.yemedim tabi ,önce siz kimliğinizi gösterin bakayım dedim,akılları sıra kimliği çıkarırken cüzdanı kapıp kaçacaklar.sokağa birkaç kişi daha girince kaçtılar hemen.sizede olursa yemeyin,hadi polisseniz karakola gidelim deyin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Fatih Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık yapanların kesin bakalım elini bir daha yapan olurmu cezası yok ki şu an.
    Cevapla
  • tslee 3 yıl önce Şikayet Et
    idam şart
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    15 aralıkta izmir alsancak kordonda sahil kenarında kızım ve ünv.arkadaşları ile otururken çiçekçi oyalamış hırsız telefon çanta cüzdan çaldılar izmirin göbeğinde her sokak adım adım kamera var 3 aydır 1 polis komser aramadı hiç haber çıkmadı 8 bin tl kayıp var karakolu ardım çıkan polise bağırdım burası mardin hakkari dağın tepesi değilki her yerde kamera var neden ilgilenmediniz hangi sokağa gitti belli orda kamera var adamı tanırdınız bulurdunuz polis bizim işimizi bize öğretiyorsun dedi.elin telefonu çalınmış çokda umrumda gibi rahat olanlar var yazık ama bir polisin b,r savcının çocuğunun telefonu çalınsa böylemi olur taln ederler her yeri izmirdeki 50 tane çiçekçiyi getirirler
    Cevapla
  • VEFA 3 yıl önce Şikayet Et
    suriye yada başka yabancı ülke vatandaşıdır yoksa bu çalınan telefonların bir işe yaramayacağını anlamaları lazım e devletten ıp numarasından kapatabiliyorsun hele birde ı pohone falansa direk yerini bulursun
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Zır cahil olduğun ortada. IP adresi değil imei numarası. Onunda bir çok telefonda değiştirilebildiğini çocuklar bile biliyor.
  • HAK KAYBOLMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    El insaf yahu, yuh artık hemen yapıştırdınız Suriyelilere ve diğer yabancılara. yani bizim millette yok mu kapkaçılardan? her milletten iyiler ve kötüler vardır, siz su-i zan yapıyorsunuz ve ALLAH cc sizi de beni de af etsin.
  • m.ali gül 3 yıl önce Şikayet Et
    50 tl verınce yenı ımeı atıyorlar tele
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.