İstanbul

Dilenci kadınlara para verdi, başına gelmeyen kalmadı

07:45 05 Nisan 2021 7 Yorum Var
Dilenci kadınlara para verdi, başına gelmeyen kalmadı

Dilenen 2 kadına 150 TL veren bir genç, kadınların yemek almak yerine dilendiğini görünce parayı geri vermelerini istedi. Ne olduysa ondan sonra oldu...

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında İstanbul Fatih Sirkeci’de meydana geldi. İddiaya göre semtte dolaşan 2 kadın, “açız, yemek parası” diyerek vatandaşlardan para istemeye başladı. O esnada oradan geçen bir genç, kadınların haline acıyarak onlara 150 lira para verdi. Parayı alan kadınlar gencin yanından ayrıldı ancak genç parayla ne yapacaklarını görmek için onları takip etmeye başladı.

PARASINI GERİ İSTEYEN GENCE: TACİZ ETTİĞİNİ SÖYLERİZ

Bir süre sonra kadınların yemek yemek yerine vatandaşlardan para istemeye devam ettiğini gören genç bu kez yanlarına giderek, kendilerine yemek için para verdiklerini ve vatandaşlardan para istememelerini söyledi. Bu duruma tepki gösteren kadınlar gence, “yanımızdan git, yoksa bizi taciz ettiğini söyleriz” dedi. Genç bunun üzerine cep telefonuyla kadınları kayıt altına almaya başladı. Kayda alındığını gören kadınlar bağırmaya başlayarak bir yandan da kaçmaya çalıştı.

KURTULAMAYACAKLARINI ANLAYINCA GENCE SALDIRDILAR

Gencin onları takip ederek kayda devam etmesi üzerine kadınlar, “bizi taciz etti” diyerek bağırmaya devam etti. Yaşanan kovalamacada gençten kurtulamayacağını anlayan kadınlar, bu kez de saldırmaya başladı. O esnada yoldan geçen polis aracını durduran kadınlar, sözde taciz suçlamasıyla polis aracına bindi. Gencin de binmesinin ardından taraflar Sirkeci Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Burada genç ve kadınlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, gencin kadınlara verdiği 150 lira da teslim edildi. 

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberci arkadaşı tebrik ederim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    genç serbest bırakılacakda,kadınlar nasıl serbest bırakılıyor-ne demek,gence iftira atıp taciz etti diye yalan ifade veriyorlar,bu suçun cezası,mahkemesi yokmu,iyi artık sokağa çıkamıyacaz,isteyen kadın en ufak birşeyde beni taciz ediyor diye bağıracak,sonra birşey olmamış gibi elini kolunu sallaya salaya gidecek...ve belki orda tacizle suçlanan kişi çevredeki insanlar tarafından darp edilecek,yalan suçlamayla hapse girecek-bu kadar kolaymı...nerdesin adelet?
    Cevapla
  • mülayim ters 3 yıl önce Şikayet Et
    foyaları nasılda ortaya çıktı
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle aç gözlüler yüzünden gerçek muhtaç olan ihtiyacı olanlara yolda geçerken para vermiyoruz. Gençe helal olsun mert delikanlıymış
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kardeş sana...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.