İstanbul

Katil zanlısından polise şok sözler: Beni yakalayamayacaksınız

15:40 16 Mayıs 2021 26 Yorum Var
Katil zanlısından polise şok sözler: Beni yakalayamayacaksınız

Trafikte hızlı gittiği için kendisini uyaran Mert K.'yi öldüren zanlı kayıplara karıştı. Katil zanlısı, telefonuna ulaşan polise beni yakalamayacaksınız' dedi

İstanbul’da Mert K., bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Kardeşinin lokantasında çalışan Türkmenistanlı motokurye Arif K., 6 Mayıs günü saat 23.20 sıralarında, Bayrampaşa’ya bağlı İsmet Paşa Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde lastiğinin patladığını söyleyerek yardım istedi. Mert K. yardıma gitti. Lastiği tamir ettikten sonra Mert K. ile o sırada cadde üzerinde otomobiliyle hızla ilerleyen galerici Aytekin Ö. arasında tartışma başladı.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Arabasından bıçakla inen Ö., K.’yi göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne götürülen K., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, Ö.’ye telefonla ulaşarak teslim olmasını istedi. Ancak Ö., “Teslim olmayacağım, beni de yakalayamayacaksınız” diyerek telefonunu kapattı. Telefonu son olarak Bayrampaşa’da sinyal veren Ö.’nün yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

‘YARDIM ETMEYE GELMİŞTİ’

Motokurye Arif K. verdiği ifadede, “Bana yardım etmeye gelmişti. Lastiği tamir ettikten sonra ilerlerken, bir araba sürücüsü ile Mert K. tartışmaya başladı. Geri döndüm yanına giderken ‘Ben Bayrampaşa çocuğuyum, ne diyorsun?’ diyerek Mert K. da karşılık verince araçtan inip bıçakladı” dedi.

‘BAYRAMPAŞA ÇOCUĞUYUM’ DEDİ

Aralarında tartışma çıkan Aytekin Ö., Mert K.’ya “Ben Bayrampaşa çocuğuyum, ne diyorsun?” diye bağırdı. Bunun üzerine evli ve iki çocuk babası K., “Biz de Bayrampaşa çalışanıyız. Esnafız, sizlere yemek hizmeti veriyoruz. Hızlı gidiyorsun, kaza yapacaktık. Ben senin için söylüyorum, hızlı gidersen kazaya sebebiyet verirsin” diye karşılık verdi.

 

YORUMLAR

26 Yorum Var
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    şeriat gelsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • arif 2 yıl önce Şikayet Et
    katil bulunup o meydan da kafasına yakın akrabaları tarafından sıkılmalı. yeter bu keyfi cinayetlere bir son verilmeli.
    Cevapla
  • halil 2 yıl önce Şikayet Et
    katilin resmi niye kapali ...ne sacma
    Cevapla
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmi tam gösterilmeyen, bıçaklanan merhum kişi...
    Cevapla
  • alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav arayacağına sinyali takip edip haberi olmadan neden basıp tutuklanmamış.Resmen tavşanı ürkütmek için borazan çalar gibi.Aloo karakola gel.O darbe hükümetleri zamanındaydı.Şimdi kadıyı polisi takan kim?.Şu hale bak ya bu sebepten ötürü adam öldürüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.