İstanbul

Genç hemşirenin sır ölümü: Baba cinayet olduğunu düşünüyor

07:43 13 Haziran 2021 4 Yorum Var
Genç hemşirenin sır ölümü: Baba cinayet olduğunu düşünüyor

İstanbul Kadıköy'de pansiyonun penceresinden düşerek yaşamını yitiren hemşire Şebnem Köker'in ölümü şüpheli bulundu. 29 yaşındaki hemşirenin babası, kızının pansiyonda kaldığı erkek arkadaşının tutarsız ifadeler verdiğini söyledi.

Hemşire Şebnem Köker, İstanbul Kadıköy'de kaldığı pansiyonun 5. kattaki odasından düşerek yaşamını yitirdi.

İzmir'de bir hastanede çalışan Köker'in babası, kızının ölümünü şüpheli buluyor. Baba Abdullah Köker, "Bir odada iki kişi kalıyor biri düşüp ölüyor diğer kişi olay tanığı oluyor sanık olmuyor. Ben şüpheli değilim. Ben eminim benim kızım burda katledildi" dedi.

Köker, Şebnem'in pansiyonda birlikte kaldığı erkek arkadaşı T.B.'nin çelişkili ifadeler verdiğini söyledi.

Acılı baba, "Olayı farklı şekilde anlatıyor. İlk ifadesinde ben lobiye indim diyor içki almaya diyor yukarı çıkarken gürültü duydum odaya gittim kapı kilitli diyor aşağıya indiğimde pencereden atmış diyor. Diğer ifadesinde odadaydım ben yatarken Şebnem salonda yatarken ben uzandım ses duydum fırladım diyor. Sonra pencere açık baktığımda şebnem aşağıda diyor" şeklinde konuştu. 

Hemşirenin intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

Abdullah Köker, "En son 11'i 6 geçe arkadaşına mesaj atıyor, "Gelin beni burdan kurtarın diyor." Ben cinayet olduğundna adım gibi eminim" ifadelerini kullandı. 

Şebnem Köker'in kesin ölüm sebebini Adli Tıp Kurumu belirleyecek.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızı çoktan ölen baba, yeni fark etmiş.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    gençlerin büyük çoğunluğu birlikte yaşıyor.aileler bunun farkında birşey demiyor.gençler hayatını yaşasın.cinayet işlenince nerde bu devlet diyorlar.senin çoçuğun nikahsız yaşarken sen nerdesin şimdi devlet suçlu mu oldu.
    Cevapla
  • afy 2 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine sabır versin. Genel olarak bizler çocuklarımızı istediğimiz gibi yetiştiremiyoruz. İslam'dan uzak bir yaşam tarzımız olduğu için çocuklarımızda İslam'dan uzak hatta düşman oluyorlar (Allah korusun). Kendi elimizle kendimizi ve çocuklarımızı ateşe atıyoruz. Rabbim bir musibetle bizleri ıslah etmeden, irademizle O'nun doğru yoluna girer ve bir daha yolundan ayrılmayız inşallah.
    Cevapla
  • bir yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    sadece İslam da değil İncil de de Tevrat ta da zina yasaklanmıştır Allah taksiratını affetsin
    Cevapla
  • Sarı ve kırmızı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tevbe estağfirullah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.