İstanbul

Yolda bulduğu 15 bin lirayı alıp gitti, güvenlik kamerasını unuttu

17:12 14 Ekim 2021 2 Yorum Var
Yolda bulduğu 15 bin lirayı alıp gitti, güvenlik kamerasını unuttu

Ataşehir’de cebindeki 15 bin TL’yi düşüren Mehmet Ekinci’nin parasına ne olduğu güvenlik kameralarında ortaya çıktı. Görüntülerde yoldan geçen bir kadın yerdeki parayı alarak uzaklaştı.

Olay, 2 hafta önce Kayışdağı Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Ekinci, elektrikçiden alışveriş yaparak çıktıktan sonra cebindeki 15 bin lirayı kaldırımda düşürdü. Dakikalar sonra yoldan geçen bir kadın yerdeki parayı fark ederek aldı. Parayı alan kadın önce sormak için elektrikçinin önüne gelip, ardından vazgeçerek uzaklaştı. Bir süre sonra parayı düşürdüğünü anlayan Ekinci, tekrar alışveriş yaptığı dükkana gelerek çalışanlara parasını sordu. Dükkan sahibiyle birlikte kamera kayıtlarını incelediklerinde parayı düşürdüğünü ve bir kadının parayı alıp uzaklaştığını gördü. Ekinci, çevrede kadını bulmaya çalıştıktan sonra polise giderek şikayetçi oldu. Elektrik dükkanında çalışan Burak Yapar, "Alışverişini yaptı. 'İşçilerin ödemesi var, yapıp geri geleceğim malzemeleri almaya' diye çıktı dükkândan. Dükkândan çıkarken parayı düşürmüş. Kısa süre sonra bir kadın yerdeki parayı alıyor. Bizim dükkâna doğru 1-2 adım atıyor. Parayı veriyim diye sonra geri dönüyor. Yandaki dükkâna yöneliyor, oraya da girmiyor, uzaklaşıyor" dedi.

“HARAM PARA”

Diğer çalışan Eray Dursun ise "Aracına giderken düşürmüş parayı. Kadın parayı alıyor, sonra gidiyor. Parayı getiren yok. Haram para" diye konuştu.

Mehmet Ekinci'nin parayı düşürmesi ve kadının para alıp uzaklaşması iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Osman Kekillioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben acizane diyorum ki Rabbim her şeyi görüyor ve biliyor onun için Allah'tan korkmalı
    Cevapla
  • Cmn 2 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik kameraları izlenerek izi sürülmeli...Mutlaka bir yerde temas kurduğu yerler olacaktır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.