İstanbul

Yaşlı kadının evinde akılalmaz olay! Belediye ekipleri şaşkına döndü

16:31 22 Ekim 2021 1 Yorum Var
Yaşlı kadının evinde akılalmaz olay! Belediye ekipleri şaşkına döndü

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki kadının evinden belediye ekipleri 7 kamyon çöp çıkardı.

Büyükçekmece İlçesi, Kamiloba Mahallesi’nde 4 katlı bir binanın en üst katından çevreye yayılan kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi’ne ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine eve giden Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri evin çöp eve dönüştüğünü tespit etti ve evdeki çöplerin tahliye edilmesi için harekete geçildi. Çöp eve dönüşen dairede yapılan incelemelerin ardından gerekli prosedürleri yerine getiren belediye ekipleri, polis nezaretinde evdeki çöpleri tahliye etti. Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki gün süren temizlik çalışması sonucunda evden 7 kamyon dolusu çöp çıkarttı.

Belediye ekipleri 5 yıl önce de komşularından gelen ihbar üzerine yaşlı kadının evinde biriktirdiği çöpleri tahliye ederek evini temizlemişti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi kadın çöp toplayıp satıyor desem,80 yaşında kadın bu işi nasıl yapar,evinden zor çıkıyor,zaar çöplerde evden çıkamayıp atamadığı biriken çöpler...ve bu şunu gösteriyor,komşuları yaşlı kadının kapısını çalıp bir ihtiyacı olup olmadığını sormuyorlar,ona yardımcı olmuyorlar.kapısını çalıp teyze çöpün varsa sen atamassan biz atarız dedilermi acaba.
    Cevapla
  • abdullah ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    zafer kardeş artık millet anasını babasını huzur evine bırakıp köpek besliyorbirde üst komsununa cöpün varmı diye soracak
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.