İstanbul

Ümraniye’de korkunç olay! Babasıyla tartıştı sırtından bıçakladı

08:58 06 Aralık 2021 14 Yorum Var
Ümraniye’de korkunç olay! Babasıyla tartıştı sırtından bıçakladı

Ümraniye’de 20 yaşındaki Cansel Dilara Kınalı bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. 5 adet suç kaydı olduğu belirtilen Cansel Dilara Kınalı tutuklanırken, baba ise son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün gece saatlerinde Ümraniye Tantavi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir bankada çalışan Mustafa Emre Kınalı (48), geçimsizlik yaşadığı eşinden bir süre önce boşandı. Çocuklarının velayetini alan baba, okul nedeniyle annelerinin yanında kalan 20 yaşındaki kızı Cansel Dilara Kınalı ve 9 yaşındaki oğlunu görmek için eski eşinin evine gitti. Bir süre sonra Cansel Dilara Kınalı ve babası arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cansel Dilara Kınalı babasını sırtından bıçakladı. Genç kız olayın ardından evden ayrılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

5 AYRI SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Ambulansla hastaneye kaldırılan Mustafa Emre Kınalı yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cansel Dilara Kınalı’yı yakalayarak gözaltına aldı. "Kasten öldürme" suçundan Kartal Anadolu Adliyesi’ne sevk edilen Cansel Dilara Kınalı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cansel Dilara Kınalı’nın 5 adet suç kaydı olduğu da öğrenildi. Hayatını kaybeden Mustafa Emre Kınalı’nın cenazesi bugün Üsküdar’daki Karacaahmet Camii'ne getirildi. Cenazeye Mustafa Emre Kınalı’nın eşi ve çok sayıda aile yakını katılırken, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kınalı’nın cenazesi Çengelköy Mezarlığı’na defnedildi. 

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Çizmesi Sarı 2 yıl önce Şikayet Et
    Suç, muhtemelen her şekilde kızın arkasında olan ve babaya karşı kullanan annede! En iyisini Allah bilir tabii. Genellikle olan da budur, maalesef.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun RTÜK Televizyon kanallarına hiç el atmıyor sadece seyrediyor Maşallah Evlilik programları yerine gelen iğrenç programlara ne demeli kimin kime ne yaptığı belli değil tv dizileri desen aynı mafya nasıl olunur adam nasıl öldürülür aldatmalar bunları seyreden çoluk çocuklarda bunlara özeniyor bunların yerine bazen de Güzel Ahlak programı koyun Aile hayatı diye bir şey kalmadı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Afşarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Görünüşe bakılırsa Modern çağdaş bir kadın. Yaptığı birilerine göre normal değilmi
    Cevapla
  • Hayyül Kayyum Allah 2 yıl önce Şikayet Et
    kısas kısas kısas idam olmalı olmalı olmalı
    Cevapla
  • sfs 2 yıl önce Şikayet Et
    annesi de beraber içeri atılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.