İstanbul

Tuzla Belediyesi aşevi ihtiyaç sahibi ailelerin hizmetinde

14:11 20 Aralık 2021 1 Yorum Var
Tuzla Belediyesi aşevi ihtiyaç sahibi ailelerin hizmetinde

Tuzla Belediyesi, yılın her günü ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan sıcak yemek dağıtımı, son günlerde etkisini arttıran soğuk havalarda daha da artırarak devam ediyor.

Tuzla Belediyesi Aşevi’nde yılın her günü ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan 3 çeşit sıcak yemek, İstanbul’da etkisini artıran soğuk havalarda ihtiyaç sahibi ailelerin mağdur olmaması için titizlikle dağıtılmaya devam ediyor. Tuzla Belediyesi Aşevi’nde yemeklerin pişirilmesine sabahın ilk ışıkları ile başlanıyor. Et ve tavuk yemekleri ile çorbadan oluşan 3 çeşit yemek, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak paketleniyor ve araçlara yükleniyor. Sabah 9’da aşevinden ayrılan araçlar, Tuzla’nın 17 mahallesinde belirlenen ve takipleri de Tuzla Belediyesi tarafından yapılan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Ayrıca her gün Tuzla Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan sandviçler yaklaşık bin 500 öğrenciye dağıtılıyor.

GÜNLÜK BİN 500 KİŞİYE YEMEK DAĞITILIYOR

İstanbul’da etkili olan soğuk havalar nedeniyle ailelerin mağdur olmaması için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatlarıyla hızlanan çalışmalar neticesinde bin 500 aileye sıcak yemek ulaşıyor. Ayrıca Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren Tuzla’da karantinada bulunan vatandaşlara da 3 çeşit sıcak yemek ulaştırılıyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Hatırlatıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Bursa ili , Karacabey ilçesindenim. Benim yaşadığım Karacabey de.... Aynı sistem de Aş evi muhtaç durumdaki ailelere/kişilere adrese teslim üç çeşit yemek verdiği gibi..... O muhtaç aileleri ziyaret ediyor Okuyan çocukları varsa eğitim yardımı,..... Evlerinde eksik eşya varsa eşya yardımı.... Giyecek yardımı (Belediyenin mağazası var. bağışlanan giyecekler çoğuda ambalajında yeni kullanılmış olanlarda kuru temizleme de yıkanıyor ve ambalajlanıyor ihtiyaç sahipleri diledikleri elbiseyi seçip alıyorlar ve bu mağazanın dışarıya bakan camları yok)....... Ayrıca kirada oturanlara kira yardımı yapılıyor...... Ben bizzat gittim gördüm.....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.