İstanbul

Asım Gültekin Dergicilik Okulu’na kayıtlar başladı!

16:42 14 Mart 2022
Asım Gültekin Dergicilik Okulu’na kayıtlar başladı!

Esenler Belediyesi, merhum eğitimci-yazar Asım Gültekin’in adını taşıyan ‘Dergicilik Okulu’na bu yıl 2. kez ev sahipliği yapacak. Öğrencilere dergiciliğin inceliklerinin öğretileceği programa son başvuru tarihi ise 1 Nisan 2022.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Asım Gültekin Dergicilik Okulu, bu yıl da pek çok gencin dergicilik hayallerini gerçeğe dönüştürecek. 14-22 yaş aralığındaki gençlerin yer alacağı proje kapsamında öğrenciler, dergiciliğin inceliklerini ve kendilerine has içerik üretmeyi öğrenecekler. Gençlere yazı yazma hakkında temel beceri kazandırmayı ve yazmaya yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen okul 12 hafta sürecek.

ADAYLAR NASIL BAŞVURABİLİR?

Kültür, sanat, edebiyat ve dergicilik alanında usta isimlerin eğitimci olarak yer alacağı programa kayıtlar agdergicilikokulu@gmail.com adresi üzerinden yapılacak. Adaylar ilgili adrese kısa özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini yazarak başvuruda bulunabilecek. Asım Gültekin Dergicilik Okulu ile ilgili detaylı bilgiye 444 00 73 nolu telefonlardan da ulaşılabiliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.