İstanbul

Esenyurt’ta kargo ücreti kavgası kanlı bitti!

09:48 17 Mart 2022 12 Yorum Var
Esenyurt’ta kargo ücreti kavgası kanlı bitti!

Esenyurt’ta kargo ücretini ödemek istemeyen bir vatandaş ile kargocu arasında tartışma yaşandı. Arkadaşlarını toplayan kargocu tekrar mahalleye gelerek tartıştığı kişiye sopa ve bıçakla saldırdı.

Olay, dün 15.30 sıralarında Esenyurt Çınar Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Kazım Ünal isimli bir vatandaş, evine gelen kargocuya getirdiği ürünün kargo bedelini karşı ödemeli olduğu için herhangi bir ücret veremeyeceğini söyledi. İkili arasında ücret nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir süre sonra çevredekilerin müdahalesiyle son bulan kavga, kargo çalışanının arkadaşlarıyla olay yerine tekrar gelmesiyle yeniden başladı. Sokak ortasında kargocuların bıçak ve sopalı saldırısına uğrayan vatandaş ise çevredeki bir markete sığındı. Kargo müşterisinin peşinden içeri giren saldırganlar ise burada vatandaşı bıçaklayarak kayıplara karıştı. Olayı gören vatandaşlar ise hemen durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ağır yaralı vatandaş, Esenyurt’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Konu ile ilgili çalışma başlatan Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, M.A., S.A. ve H.G isimli üç saldırganı tespit ederek gözaltına aldı. İfadelerinde suçlarını kabul eden şahıslar, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığını tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bıçaklanan Kazım Ü.’nün ise yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi verdiği öğrenildi.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Öte yandan market içerisinde devam eden kavga anın ise kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde markete sığınan şahsın ardından arkadaşlarının içeriye koştuğu görülüyor. Market içerisinde kargo çalışanı ve arkadaşlarının şahsı öldüresiye dövdükleri görülüyor.

 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • kargocu 2 yıl önce Şikayet Et
    önce parayı versin sonra ilgili kargo şirketine gider hakkını arar veya kargoyu almaz iade olur.. bu duruma bence müşteri sebeb olmuştur...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fahri 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya paranı ya canını demişler öyle mi? Kargo ücreti varsa teslim etmeseydi o halde! Bu nasıl bir eşkiyalık, Allah korkusu yok, kanun ve adalet de korkutmuyor, peki ben kendimi savunup çeksem vursam ne olacak, doğru hapise , bu pardoksu biri çözsün!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    demek ki seve seve kargo ücretini ödeyeceksin veya ürünü geri iade edeceksin yoksa canından olursun.ülkemizde adam öldürmek tavuk kesmekten daha kolay.yaşasın 5 yıldızlı hapishaneler yaşasın adalet bakanımız.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bayburtlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse keriz değil ödemeli kargoysa öde paranı yoksa alma geri gitsin bıçak değilde güzel bir dayak atsaydılar iyi olurdu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • HAMZA ÇELİK 2 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var verme kargoyu bak nasıl tıpış tıpış verir ..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.