İstanbul

Sosyal medya fenomeni YASPE, 400 pet şişeyle sandal yaptı!

12:37 13 Mayıs 2022 4 Yorum Var
Sosyal medya fenomeni YASPE, 400 pet şişeyle sandal yaptı!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde YASPE lakaplı sosyal medya fenomeni Yasin Pehlivan arkadaşlarıyla birlikte 400 pet şişeyle bot yaparak dereye indi. Ünlü fenomen amacının geri dönüşüme dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Beykoz'da çevre duyarlılığına dikkat çekmek isteyen sosyal medya fenomeni YASPE lakaplı Yasin Pehlivan ve arkadaşları, sokaktan topladıkları 400 pet şişeyi streçle sarararak 3 metre uzunluğunda 70 santimetre genişliğinde sandal yaptı. Beykoz Riva Deresi’ne indirilen sandala binen fenomen Yasin Pehlivan sandalı hareket ettirerek dereye açıldı. 

“TÜM PET ŞİŞELERİ SOKAKTAN TOPLADIK”

Geri dönüşüme dikkat çekmek istediklerini belirten sosyal medya fenomeni Yasin Pehlivan, “Bunun bir benzer halini yurtdışında yapıyorlardı ancak oldukça küçük boyutlarda. Biz de nasıl farklı bir şeyler yapabileceğimizi düşündük. Bir yandan da geri dönüşüme farkındalık kazandırmak istedik. Bu sebeple kullandığımız tüm pet şişeleri sokaktan topladık. Yaklaşık 400 şişe kullandık. 10 saat içerisinde tamamladık. Dereye indirdik ve sorunsuz bir şekilde gezinti yaptık” diye konuştu. 

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapanın eline emeğine gönlüne ve pratik zekasına sağlık. Her yönüyle çok hoş. Çocuksu yanı olduğu gibi iş görecek kadarda sağlam ve kullanışlı görünüyor...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    En azından düşünülerek yapılmış çekim. Arkadaşı tebrik ediyorum. Oynayarak çekim yapanlara duyurulur!!!
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    youtubede aradiginiz kadar bunu yaöanlar var.Kopye cekmi$ yapmi$ asla kendi fikri degil,,girin youtubeye ingilizce yazin arayin bakin onlarcasi var..Bu ve buna benzer ve millete ilginc gelen olaylar özelikle Türkiyede kopye cekilip yapiliyor.
    Cevapla
  • musa 1 yıl önce Şikayet Et
    amaç fenomenliği katlamak. böyle geri dönüşüm olmaz. ne yani millet şişe toplayıp kayık mı yapacak. ayrıca bir sürü selobant kullandın ve jelatin sıfırdan .geri dönüşüm başka birşey.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.