İstanbul

Türkiye'nin ilk ve tek olan Çizgi Roman Okulu’ndan Eyüpsultan'da sergi

13:43 14 Haziran 2022
Türkiye'nin ilk ve tek olan Çizgi Roman Okulu’ndan Eyüpsultan'da sergi

Türkiye'nin ilk ve tek olan Çizgi Roman Okulu 2021-2022 eğitim-öğretim sezonu sonunda öğrencilerinin eserlerini sergiledi.

Eyüpsultan ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan sergi İslambey ilköğretim okulunda gerçekleşti. 20 Haziran’a kadar sürecek olan sergi meraklılarını bekliyor. Sergide Çizgi Roma Okulu öğrencilerinin eserleri yer alırken aralarından 7 yaşındaki Hatice Kübra Dündar'ın çizgi roman kitabı ise yoğun ilgi gören eserlerden oldu. Ayrıca Dündar, çizgi roman kitabını ziyaretçiler için imzaladı.

ALDIKLARI EĞİTİMİ DİĞER ÖĞRENCİLERE TAŞIDILAR

Çizgi Roman Okulu kurucu ve eğitmeni Fehmi Demirbağ ve eğitmen Mehmet Nedim Polat'ın da eserlerinin yer aldığı sergide ayrıca ilçe bazındaki yüzlerce öğrencinin de bir kısım eserlerinin bulunması ziyaretçilerin ilgisini çekti. Çizgi roman okulu öğrencisi olan öğretmenler aldıkları eğitimi kendi okullarındaki diğer öğrencilere taşıyarak, onlara verdikleri proje ödevleriyle çizgi roman kültürünü nesillere aktardı.

Sergi, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer, Çizgi Roman Okulu Yöneticisi Fehmi Demirbağ ve çok sayıda katılımcının iştiraki ile gerçekleşti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.