İstanbul

Eşini toprağa gömdü, başında dua etti! Mahalleli ve polisi alarma geçirdi

17:22 17 Ağustos 2022 16 Yorum Var
Eşini toprağa gömdü, başında dua etti! Mahalleli ve polisi alarma geçirdi

Esenler'de Fikriye Şahin, vücudundaki elektrikten kurtulsun diye eşi Suphi Şahin'i inşaat alanında toprağa gömüp, ellerini açarak dua etti. Bu ilginç ve tedirgin edici anları gören inşaat bekçisi, polise haber verdi.

Esenler 15 Temmuz Mahallesi'nde önceki akşam saatlerinde Fikriye Şahin ve kocası Suphi Şahin inşaat alanına kaçak yollarla girdi. Kadın burada bir anda kocasını mezara gömer gibi toprağa gömdü ve başında dua etmeye başladı. Bu durumu gören inşaat bekçisi olaydan şüphelenerek polislere haber verdi. Alarma geçen polis ekipleri hemen olay yerine geldi. Kadının, polise eşini elektrik çarptığını, vücudundaki elektriğin gitmesi için eşini toprağa gömdüğünü söylediği öğrenildi. Bunun üzerine polisler ayrıldı. Şahin çifti de evlerine döndü.

ELEKTRİĞİNİ ALSIN DİYE GÖMMÜŞ

İnşaat işçilerinden Hüsnü Çelik, "Biz burada çalışıyorduk. Etraftakiler 'birine elektrik çarpmış' dedi. Biz sorduk yıllar önce elektrik çekmiş vücudu. Bunun için de kendisi toprağa gömmüş toprak elektriği alsın diye. Daha sonra polisler geldi. En sonda da karı koca çıkıp gittiler. Artık eve mi gittiler hastaneye mi gittiler bilmiyorum" dedi.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • Yılmaz İPEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet akıllıya Bi deliye hasretiz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • M.Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok çirkin bir yorum. Yaşlı başlı insanlar. Bir sıkıntıları var ki kendince çare arıyorlar. Allah kimseye dert vermesin. Yoksa insan oğlu değil mi tiksindiğin osuruk böceğinden çare ararsın.
    İlk beğenen sen ol
  • Davaro 1 yıl önce Şikayet Et
    Başı Kıbleye mi hortuma doğru mu getirdi.
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınızı sevin, koruyun ama çok steril yetiştirmeyin... Koşsun oynasın toprakta çimende; çizilsin ayakları... Siz onları uzaktan izleyin... Haşır neşir olsunla doğayla, havayla, güneşle, toprakla ve bitkilerle... Bizi dayanıksız kılan güneş ve topraktan uzaklaşıp ev dediğimiz hapishanelere tıkılmamızdır.
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Toprak insan vücudundaki elektriği alır... Elektrik çarpmasına maruz kalındığında toprağa ğeçmezse elektrik, vücuda verdi zarar çok fazla olur. Bununla beraber, toprakta yanılmıyorsam % 30 civarında tetanoz mikrobu vardır. Toprakla uğraşmak, ayağınızdan, eliniz ve tırnaklarınızdaki küçük çiziklerden mikropların vücudunuza sızması faydalıdır aslında... Bağışıklık sistemi bu sızan mikropları tanıyıp koruma ve saldırı taktiği geliştiriyor...
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk arasında böyle bir durum var. Elektrik çarpmasına maruz kalanların toprağa gömülmesi ya da toprakta yürütülmesi gibi birtakım uygulamalar fayda sağladığına inanılır. İşkencelerde vücuduna elektrik verilenler, sonradan, yakınları tarafından toprakta yürütülürdü... Ayrıca, normal olarak vücudunda elektriklenmenin fazla olduğu ya da kötü enerjisi olduğu iddia edilen kişiler ile bağışıklık sistemi zayıf kişiler, temizlik hastası ve hastalıklardan çok iyi korunduğunu zanneden steril hayat yaşayanlara da toprakta yürüme tavsiye edilir.
    Cevapla
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    kaynak keloglanin sac teli
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.