İstanbul

Kuşlarını kurtarmak isterken 5 katlı binadan düştü

16:09 25 Ağustos 2022
Kuşlarını kurtarmak isterken 5 katlı binadan düştü

İstanbul Ataşehir’de kuşları bir apartmanın çatısına kaçan vatandaş, kuşlarını kurtarmak isterken çatının çökmesiyle 5 katlı apartmanın çatısından yere düştü.

Olay, Ataşehir Yenişehir Mahallesi Rumi Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beslediği kuşları kaçan Müjdat Aydemir isimli vatandaş, kuşlarının bir apartmanın çatısına kaçtığını fark etti. Kuşlarını bulunduğu yerden almak için çatıya çıkan Aydemir, çatıda bulunan yumuşak zeminli bir alana basmasıyla çatıyla birlikte yaklaşık 20 metreden aşağı düşerek yere çakıldı. Bina sakinleri durumu fark ederek, Aydemir'e ilk yardım müdahalesi yaparak durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri bina çevresinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralı adamı hastaneye sevk etti. Yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olaya tanık olan vatandaş Atilla Orhan, “Adam buralarda oturuyormuş, kuşları çatıya kaçmış. Kuşlarını kurtarmak isterken ağırlığını çatı kaldırmamış çatıdan aşağı düşmüş. Hayati tehlikesinin olmadığını söylediler. Kafasında delik vardı, ayakları da kırılmış sanırım ama hayati tehlikesi yokmuş” dedi

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.