İstanbul

Kız arkadaşını darp eden kişiye ‘önleyici tedbir’ uygulandı

09:15 03 Eylül 2022 1 Yorum Var
Kız arkadaşını darp eden kişiye ‘önleyici tedbir’ uygulandı

Güngören’de kız arkadaşını bıçağıyla tehdit ederek sokağa çıkartan ve kafasına yumruklayarak darbeden şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs hakkında 6284 yasa kapsamında önleyici tedbir kararı uygulandı.

Güngören Gençosman Mahallesi’nde 31 Temmuz Çarşamba günü yaşanan olayda, 17 yaşındaki R.K adlı genç kızla, bir süredir arkadaşlık eden E.D’ isimli şüpheli R.K ayrılmak isteyince  çılgına döndü. R.K.’nin evine gelen E.D, genç kızı bıçakla tehdit ederek dışarı çıkardı. Çift arasındaki yaşanan tartışma  sokakta da devam etti. Elinde bıçak bulunan adam, R.K’yı bir aracın kaputunda sıkıştırdı. E.D, genç kızın kafasını defalarca kez yumruklarken, olayla mahalle sakinleri müdahale etti ve E.D durduruldu.

ŞÜPHELİ ŞAHIS TAKİP EDİLEREK GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. R.K. kendisine şiddet uygulayan adamdan şikayetçi olmayınca polis ekipleri de olay yerinden ayrıldı.

Daha sonra olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, R.K isimli kadının 18 yaşından küçük olduğunu tespit etti. Soruşturmanın devamında  17 yaşındaki R.K adlı genç kızı, darbeden  E.D İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli E.D hakkında 6284 yasa kapsamında önleyici/koruyucu tedbir kararı uygulandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kızın saiki konuşulabilir. Aşk; sınanırsa ispatı üstünlük verir. Kız kazanmıştı; tutuklanan çocuk maruz kaldığı aşağılamadan sonra alemi cihan olsa o kız onun için bitmiştir; Kız kaybetti. Her bi şeyi hukuk sistemi çözmezmiş; bu da kapak olsun. Silah sihirli değnek değil; öldüren yok eden yıkan eller yeşertemez.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.