İstanbul

İstanbul'da halı silkeleme tartışması cinayetle sonlandı: Yakınları sinir krizi geçirdi

11:42 10 Eylül 2022 8 Yorum Var
İstanbul'da halı silkeleme tartışması cinayetle sonlandı: Yakınları sinir krizi geçirdi

İstanbul Sancaktepe'de 2. kattaki balkonundan halı silkeleyen baba oğul ile alt kattaki komşuları arasında yaşanan tartışmada bir kişi yaralanırken bir kişi de hayatını kaybetti.

Olay dün saat 18:00 sıralarında Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Karakuş Sokak'ta bulunan iki katlı binada meydana geldi. İddiaya göre Muhammed Ebik (24) ve babası Adem Ebik ikinci kattaki evin balkonundan halı silkeledi. O sırada durumdan rahatsız olan alt kattaki kiracı Refai Karaman silahla baba ve oğula ateş açtı. Açılan ateş sonucu baba Adem Ebik kolundan yaralandı. Duruma sinirlenen Muhammed Ebik alt kata inerek kiracının kapısına gitti.

KAPIDAKİ TARTIŞMA CİNAYETLE SON BULDU

Kapıyı açan Karaman, Muhammet Ebik'le bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Refai Karaman, Ebik'i silahla göğsünden vurdu. Ebik kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Karaman'ı olay yerinde gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sağlık ekipleri, Muhammet Ebik'e yaptığı ilk müdahalenin ardından olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kolundan yaralanan baba Adem Ebik hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ekipler binanın bulunduğu sokağa şerit çekerek çevrede önlem aldı. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri olayın gerçekleştiği binada incelemede bulundu. Muhammet Ebik'in cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖLEN GENCİN YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Haberi alan Ebik'in yakınları evin önünde sinir krizleri geçirdi. Mahalle sakini Murat Rengi, "Halı silkeleme davasıymış. Önce bir diyalog yaşamışlar. Yukarıdan mermiyi sıkıyor babasının koluna geliyor. Daha sonra çocuğu çıkıyor dışarıya" dedi.

Öte yandan saldırgan Recai Karaman'ın özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Üst kattan halı silkelemek nedir ya elektirik süpürgesi neyine yetmiyor olmadı elinle sil ne bu şimdi değdimi
    Cevapla
  • setrek 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrıkler utanc verici bir ölüm .kımsenın kımseyı rahatsız etmeye hakkı yok ,malesef alısamadı bır cogu tolumsal hayata
    Cevapla
  • belkide 1 yıl önce Şikayet Et
    işin aslı bu değildir eminim halı silkeledi sonra komşu neden yaptınız diye tepki verdi baba oğul kabadayılık yaptı ve sonuç canıyla ödedi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • yuh 1 yıl önce Şikayet Et
    acı bir durum. bizim üst kattaki de yapıyor aynı şeyi maalesef. bu çağda halı silkelemek ne ya. tam bir cahillik-bencillik-görgüsüzlük. yine de cinayet sebebi olacak kadar büyütülecek bir şey değil tabi. yazık.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayda halı silkmekten dolayı silah sıkıldıysa polise şikayet etseler polis saldığında yarın öbürgün "beni nasıl şikayet etttin.." diye sıkardı, yani her türlü sıkardı. problem o güvenlikçide. problemli şahsiyetsizleri düzeltmedikçe, problemsiz kendi halinde olanlar her zaman kaybeder. yazık olmuş, bomboş bir olay.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.