İstanbul

Polisin kahvehane denetimi sırasında sigara içip göz göre göre ceza yediler

15:06 15 Eylül 2022 1 Yorum Var
Polisin kahvehane denetimi sırasında sigara içip göz göre göre ceza yediler

Arnavutköy’de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okullar ve çevresinde güvenlik denetimi yaptı. Polislerin denetim yaptığı bir kahvehanede, ekipleri görmesine rağmen oyun oynayıp, sigara içmeye devam eden 3 kişiye ceza yazıldı.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Mobil Okul Timleri okullar ve çevresinde güvenlik denetimleri gerçekleştirdi. Sürekli olarak gerçekleştirilen denetimlerde okul çevrelerinde bulunan şüpheli araçlar durdurularak arandı yayalara ise GBT sorgusu yapıldı. Okul çevresinde yapılan denetimler esnasında bir araçta ruhsatı bulunan ancak taşınması için izni bulunmayan kuru sıkı silah bulundu. Silah sahibi karakola götürülerek gerekli işlemleri yapıldı. Gün boyu okullar ve çevresinde denetimlerin süreceği öğrenildi.

DENETİMLER OKULLAR VE ÇEVRESİNDE YAPILDI

Okullar ve çevresinde yapılan denetimlerin yanı sıra okul güzergahlarında bulunan veya okullara yakın noktalarda olan park, bahçe, ganyan bayii ve kıraathanelerde denetlendi. Denetimler esnasında öğrencilerin okul güzergahında ve eğitim saatlerinde güvenli ortam oluşturulması hedeflendi.

SİGARA İÇMEYE DEVAM EDİNCE CEZAYI YEDİLER

Denetimler devam ederken bir kahvehaneye giren ekipleri gören vatandaşlar istiflerini bozmadan oyun oynamaya ve sigara içmeye devam etti. Polis kapalı alanda sigara içen 3 vatandaşa ve işletme sahibine para cezası kesti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    semtim İkitellide Mehmet Akif Mah-cuma pazarı girişi karşı sokakta bir internet cafe var,bu cafe iki katlı,birde bodrum katı var,bodrum katada internet koymuş,değil sigara,esrar içseler kimse görmeyecek,sadece özel müşterileri oraya alıyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.