İstanbul

Hasta tarafından öldürülen güvenlik görevlisi toprağa verildi! Annesi: "İdam edilsin"

15:34 15 Eylül 2022 3 Yorum Var
Hasta tarafından öldürülen güvenlik görevlisi toprağa verildi! Annesi: "İdam edilsin"

İstanbul’un Esenyurt'ta uyardığı hasta tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan, hayatını kaybetti. Okudan, gözyaşları içinde toprağa defnedilirken annesinin feryatları yürek dağladı.

Motosiklet kazası sonrası dün tedavi için geldikleri Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde taşkınlık çıkaran iki kişi, güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan tarafından uyarılınca, bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırganlar tarafından kalbinden bıçaklanan güvenlik görevlisi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Şüpheliler Mazlum B. ve Çetin K. gözaltına alınmıştı. 

Hayatını kaybeden güvenlik görevlisi için bugün Esenyurt İmam Hasan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye MHP İstanbul Milletvekili Dr.Hayati Arkaz, hastanedeki mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Cenazede Tuğrul Okudan'ın babası Hüseyin Okudan, annesi Leyla Okudan ve iki ay önce evlendiği eşi Deniz Okudangözyaşlarını tutamadı. 

"O NAMERDE İDAM KARARI VERİLSİN"

Cenazede konuşan baba Hüseyin Okudan "Benim yavrumun hiç bir suçu yoktu. Benim yavruma nasıl kıydı. Ne kadar kötü bir kelime kullanabilir ki. Öyle bir şey ondan beklenmezdi. Sadece sizlerden şunu rica ediyorum. Bunu hep haykıracağım 'Ona söyleyin ki, ne kadar mutlusun, ne kadar huzurlusun, böyle bir acı yaşatılır mı.' Bunları duysun. Benim sözlerim onun kulaklarında çınlasın, gözlerinin önünden film şeridi gibi geçsin ki, kendi kendine düşünsün, kendini yok etsin. Hükümetten, devletten rica ediyorum. Duyduğum kadarıyla benim evladıma kıyan kişinin 21 suç dosyası varmış, 22'nci biz olduk. O namerde idam kararı verilsin, onlar gibiler sokaklarda barındırılmasın. Başkalarının canları yanmasın" dedi.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Okudan Esenyurt, Örnektepe Mahallesi'ndeki Yeni Mezarlık'a defnedildi.  

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah sabır versin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • edep yahu 1 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmedikçe ve bütün ceza kanunları elden geçmedikçe savcı ve hakimlerimize insan hayatının değeri öğretilmedikçe yüze yakın dosyası olanlar aramızda dolaşanlar azalmaz.azda olsa.görevini layıkıyla yerine getiren savcı ve hakimlerimizi tenzih ederim.???
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.