İstanbul

Kahve müdavimleri Esenler'de buluştu

10:37 03 Ekim 2022
Kahve müdavimleri Esenler'de buluştu

Esenler Belediyesi, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

“Kahveler bizden, keyifli dost sohbetleri sizden” mottosuyla 40 çeşit kahvenin ikram edildiği ve Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz’ın sahne aldığı etkinlik, vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Esenler Belediyesi, lezzeti ve hoş kokusuyla en güzel anlarımıza eşlik eden kahveyi “Dünya Kahve Günü”nde Esenlerlilere ikram etti. Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte kahveler yudumlandı, kahve müdavimleri sevdikleriyle koyu muhabbete daldı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ise etkinliğe katılanlara kahve ikram ederek hal hatırlarını sordu, fotoğraflar çektirdi. Türk Halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, seslendirdiği parçalarla Esenlerlilere müzik ziyafeti yaşattı. 

KAHVELER ÇOK LEZZETLİ

Etkinliğe katılan Sevgi Kara, “Belediyemiz çok güzel etkinlikler düzenliyor. Böyle bir günün olduğunu bilmiyordum. Çok keyifli ve güzel vakit geçirdik. Çocuklarımız için de iyi oldu. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Etkinlikte pek çok kahvenin tadımını gerçekleştirdiğini ifade eden Mehmet Gün ise şunları kaydetti:

“Ben de bir kahve tiryakisiyim. Bu nedenle etkinlik daha çok dikkatimi çekti. Çok samimi, hoş bir ortam oldu. Kahveler çok lezzetli, konser çok keyifli. İyi ki geldik.” 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.