İstanbul

İstanbul’da bir şahıs gördüğü yavru köpeği önce sevdi, sonra kucağına alıp kaçtı

12:29 08 Ekim 2022
İstanbul’da bir şahıs gördüğü yavru köpeği önce sevdi, sonra kucağına alıp kaçtı

İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi şarküteri önünde gördüğü 3 aylık yavru köpeği sevmek için yanına yaklaştıktan sonra kucağına alıp kaçırdı.

Olay, dün Fatih Topkapı Mahallesi’nde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Maltese cinsi 3 aylık yavru köpeği dükkanın önünde bırakan Seçkin Türk, içeride kahvaltı yapıyordu. O sırada sokak üzerinde yürüyen bir kişi, yavru köpeğin yanına gelerek sevmeye başladı. Kendisine kimsenin bakmadığından emin olan adam, yavru köpeği kucaklayarak hızla sokaktan uzaklaştı.

DÜKKANDAN DIŞARI BAKINCA KAÇIRILDIĞINI ANLADI

Dükkandan dışarı baktığında yavru köpeğin orada olamadığını fark eden Seçkin Türk, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Yavru köpeğin bir kişi tarafından çalındığını gören köpek sahibi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Seçkin Türk, köpeği Hera’nın bir an önce bulunmasını istiyor.

İstanbul fatih yavru köpek

"MANEVİ AÇIDAN BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİYDİ"

Güvenlik kamerasında bir vatandaşın köpeği kucaklayıp götürdüğünü gören Seçkin Türk, “Sabah biz dükkanı içerisinde kahvaltı yaparken köpek dışarıda oynuyordu. Sahipsiz zannedip mi aldılar yoksa çalarak mı götürdüler bilmiyoruz. İzlediğimiz kamera görüntülerinde köpeği resmen çaldığı ortada, köpek birden kayboldu. Bir iki dakika içerisinde aradığımızda köpeği bulamadık daha sonradan kameradan baktığımızda kucağına alıp götürdüğünü gördük. Yaklaşık 1 aydır bizimleydi. 3 aylık bir köpekti. Değer olarak yanımızda bir arkadaş gibi ayırmayacağız bir köpekti. Maddi açıdan değil ama manevi açıdan bizim için çok değerliydi. Emniyete şikâyette bulunduk. Şu an kamera kayıtları araştırılıyor” diye konuştu.

İstanbul fatih yavru köpek

"HER TÜRLÜ İŞLEMİ YAPTIRIRIZ ONA"

Köpeği bir arkadaşından aldığını söyleyen Türk, “İsmi Hera’ydı. Köpek sahipsiz değil, sahibi var. Eğer farklı düşünüp aldıysa geri getirmesini istiyoruz. Biz zaten şikayette bulunduk. Kamerada hırsızlık olarak biliniyor, görülüyor. Her türlü işlemi yaptırırız ona. Tasması yoktu. Çünkü köpeğin yaşı küçük. İlk aşısı dün yapılacaktı. Çalındığından dolayı yapılamadı. Çipi o zaman takılıyordu. Kimliği verilecekti ama verilmedi” dedi.

İstanbul fatih yavru köpek

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.