İstanbul

İstanbul’da pitbull dehşeti: Vatandaşlar korkudan otomobillerin üzerine çıktı

13:19 09 Kasım 2022 8 Yorum Var
İstanbul’da pitbull dehşeti: Vatandaşlar korkudan otomobillerin üzerine çıktı

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde başıboş gezen pitbull cinsi köpek yolda yürüyen 3 kişiyi kovalayarak dehşet saçtı. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlardan 2'si otomobillerin üzerine çıkarken, biri de ağaca tırmandı.

Olay, gece 03.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesinde meydana geldi. Yolda yürüyen 3 kişiyi, başıboş şekilde dolaşan pitbull cinsi köpek kovaladı.

CAN KORKUSUNDAN AĞACA VE OTOMOBİLLERE ÇIKTILAR

Köpekten kaçan 2 kişi yol üstünde bulunan otomobillerin üzerine çıkarken, bir kişide kaldırımda bulunan saksıdaki ağaca çıktı.

SALDIRGAN PİTBULL OTOMOBİLE ÇIKAN VATANDAŞLARIN ETRAFINDA DOLAŞTI

O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, park halindeki otomobilin üzerine bekleyen kişilerin çevresinde köpeğin dolaştığı görülüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    neden başıboş geziyor peki,bildiğim beslemesi yasaklandı,ve 2023 başlıyacak kanunla hayvanlara -çip- mecburiyeti ve bunun yanında tüm aşıların yapılması,yani hayvan besliyene bayağı bir masraf ve yükümlülük içeren kanun,bunun üzerine besleyen sahibide salıverdi sokağa başının çaresine bakar diye.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan neden kuş kedi falan beslemezse etçil besler. Onuda insanların arasında salına salına gezdirir. Bunların çocukluğuna bir inmek lazım. Ve kesinlikle ateşli silah taşımadan ceza verilmesi lazım eğer çobanlık gibi bir iş için beslemiyorsa.
    Cevapla
  • cem 1 yıl önce Şikayet Et
    zehirli et atın önlerine belediyelerin işini yapacağı yok. soran olursada toplamayan belediyeler zehirliyor der geçersiniz onlar uğraşsın.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık yahu nedir bu. İstanbul medeniyet şehri. Böyle mi medeniyet olacak?
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    buyrun burdan yakın. ulan bugün bir çocuk kuduzdan öldü. Sorumlu alçaklar hesap versin. kimse vali kaymakam belediye başkanı bu itleri toplatmak zorunda. zabıtalar niye boşuna maaş alıyor ulaaaan?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.