İstanbul

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde korkun kaza: Motosiklet bariyerlere girdi, 1 ölü 1 yaralı

09:44 23 Kasım 2022 3 Yorum Var
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde korkun kaza: Motosiklet bariyerlere girdi, 1 ölü 1 yaralı

İstanbul'da iki yakayı birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde feci bir kaza meydana geldi. Kontrolünü kaybeden bir motosiklet demir bariyerlere çarptı. Kazada motosikletteki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Avrupa Yakasına doğru seyir halinde olan 34 FRG 614 motosiklet sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle, hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.

KÖPRÜDE 300 METRE SAVRULDU

 Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan iki kişi yola savruldu. Bariyerlere çarpan motosiklet ise 300 metre köprü üzerinde sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yola savrulan Emre E. ve Davut T'ye olay yerinde müdahale etti.

MOTOSİKLETTEKİ BİR KİŞİ KURTARILAMADI

 

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Emre E. kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Davut T. kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TRAFİK BİR SÜRELİĞİNE TEK ŞERİDE DÜŞÜRÜLDÜ

Polis ekipleri kaza nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa yakasına doğru geçişlerde iki şeridi trafiğe kapattı. Trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Kaza nedeniyle köprüde her iki yönde trafik yoğunluğu oluşurken kaza yapan motosikletin çekiciyle olay yerinden kaldırılmasının ardından köprüde trafik normale döndü.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Ufuk AKAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef o saatte oradan geçerken gördüm bu kazayı ilk müdahaleyi yaptım ama birini kurtaramadık 20 metre ileride duran diğer arkadaşı hayata tutunması için konuşturup canlı kalmasını sağladım ambulans gelene kadar elimden geleni yaptım inşallah durumu iyidir :(
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bbbb 4 ay önce Şikayet Et
    Acaba size ulaşma şansım var mıdır
    İlk beğenen sen ol
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    rüzgar çoktu.Orada dikkatli geçmek lazım.Maalesef yeni bitmeler kendilerini tom cruse gibi sanıp basıyorlar.Rabbim rahmet eylesin yaralıya da şifalar versin.Ailelerinizi üzmeye hakkınız yok gençler.Lütfen hazlarınızı frenleyin....
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.