İstanbul

İstanbul'da ürküten manzara! Tüm sahili kapladı

15:45 13 Aralık 2022 34 Yorum Var
İstanbul'da ürküten manzara! Tüm sahili kapladı

İstanbul'da etkili olan lodos sonrası Caddebostan sahilinde plastik atıklar sahile vurdu. Tüm sahili kaplayan atıklar deniz kirliliğine neden oldu. Vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında şaşkınlık geçirdi.

İstanbul'da günlerdir etkili olan lodos yerini şiddetli yağmura bırakırken, Kadıköy'deki Caddebostan Sahili'nde ürküten görüntüler geldi.

TÜM SAHİL PLASTİK ATIK VE ÇÖPLERLE KAPLANDI

İstanbul'un en bilindik sahillerinden biri olan Caddebostan'da deniz plastik atıklar, çöp ve çeşitli paketlerle kaplandı. Tüm sahil boyu görülen deniz kirliliği vatandaşları adeta şaşkına çevirdi.

YORUMLAR

34 Yorum Var
  • Tansel Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi durumlara felaket bile olsa ,fırsat gözüyle bakmak lazım.Bu kadar çöpü bir aradayken toplamak denizi de ferahlatır hassas vicdanlarida...
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    dindar iseniz ( hangisi olursa olsun) bunu din kabul etmiyor, insan iseniz insanlik kabul etmiyor, hayvan iseniz zaten onlarda dogayi kirletmek gibi bir durum soz konusu degil.dogaya tapiyorsaniz bu ne perhiz.acaba coplerini caddelere, ormanlara veya denizlere derelere atanlarin hayalinde torunlarina nasil bir miras biraktiklarinin farkindami.
    Cevapla
  • Tekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Temiz tutmak temizlemekten daha kolaydır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ramazan 67 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen temiz değilsen devlet ne yapsın bizim insanimiz çevreyi kirletmeyi çok seviyor sonra diyorlar ki belediye temizlesin eğitim şart
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğayı ve denizi kirleten herkes vatan hayinidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.