İstanbul

İstanbul’da bıçakla ev sahibinin evini basan kiracı apartmanda dehşeti yaşattı!

10:50 01 Ocak 2023 19 Yorum Var
İstanbul’da bıçakla ev sahibinin evini basan kiracı apartmanda dehşeti yaşattı!

İstanbul Esenyurt'ta evinin kirasını aylardır ödemeyen bir kiracı kadın, ev sahibi Yusuf Yorulmaz'ın evini bıçakla basıp apartmanda küfürler savurarak dehşeti yaşattı.

Olay, dün sabah Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Yorulmaz isimli ev sahibi, bir yıl önce evini kiraladığı bir kadından aylardır ne kira ne de ortak gider parası alabildi.

BIÇAKLA EV SAHİBİNİN EVİNİ BASIP KÜFÜRLER SAVURDU

Kadın, son olarak da elinde bıçakla eşyalara ve daire kapısına zarar verip küfür ve tehditler savurdu. Yaşananlar Yorulmaz tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

'HİÇ KİMSENİN HUZUR YOK, BİNADAKİ HERKES TEDİRGİN'

Yaşananları anlatan Yusuf Yorulmaz, aylardır kira alamadığını ileri sürerek, “Biz bir an önce çıksın gitsin istiyoruz. Bu sabah yaşadığımız olay en büyüğü. Bu uyuşturucu madde bağımlısı. Saçma sapan hareketleri var. Biz daha önce polise, kaymakamlığa, her yere başvurduk; sonuç alamadık. Bugün de bu olaydan sonra söyledik, haneye tecavüz etmeye kalkıştı. Polis aldı götürdü, 10 dakika sonra bırakıldı. Elinde bıçakla gelip saldırdı, kapılara vurdu. Çocukların kulağını kapattık, sesi duymasınlar diye. Karşı daireye de saldırmaya başladı. Alt katlara indi. En son su döküyor, parmak izim kalmasın diye. 'Sizi yaşatmayacağım' diye bizi tehdit ediyor. Hiç kimsenin huzuru yok, binadaki herkes tedirgin" dedi.

YORUMLAR

19 Yorum Var
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada o bıçak çıktığı an mermiyi yer saldırgan. Bizde bıçak çıkyor ve nerdeyse çay verip az daha saldır dercesine tavır sergileniyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kısasa kısas 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin kanunları seni korumuyorsa sende orman kanunlarına başvuracaksın demekki kardeş. maalesef bazen böyle yapmak zorunda bırakıyor hukuk sistemimiz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    dostum kac para kira aldığını bilmeden. iyi yapmış diyorsun sen al 1 trilyonluk şimdiki parayla bir milyonluk daire 4.5 e kiraya ver hem sevaba girersin.pahalı olsun demiyorum kiracı evden çıkınca adam bi bakım yapsa eve sence kaç para tutar yani herseyin bedeli var basınıza gelmeden bekara karı boşamsk kokay
    Cevapla
  • emlakci 1 yıl önce Şikayet Et
    milletin malına çökmek de neyin nesi odeyemiyorsan cikacaksin odeyebildigin bir yere geçeceksin burda boş yapmayın işine gelen otursun gaspcilik yapmanın alemi yok herkes devlete güveniyor devlet sizinle uğraşacak
    Cevapla
  • YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın her halde devletin, yani kamu gücüne sahip Emniyet ve Adalet (Yargı) mekanizmasının haklıyı korumadığını yada koruyamadığına kanaat getirmiş/görmüş/anlamış olmalı ki bu kadar fütürsuzca davranıyor. Yani tutuklanması veya hapedilmesi gibi müeyyide tabi tutulması için ilede birilerini öldürmesi mi gerekiyor? Anlamak mümkün değil, tedbir denen bir mekanizma yok mu? Tabii ki "Denetimli Serbestlik" denen tedbir değil, onun suçlularının daha da cesaretlendirdiği ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.