İstanbul

Son dakika! İstanbul'da vahşet: Bir evde ölü bulunan 2 genç kızın öldürüldüğü ortaya çıktı

11:01 10 Ocak 2023 59 Yorum Var
Son dakika! İstanbul'da vahşet: Bir evde ölü bulunan 2 genç kızın öldürüldüğü ortaya çıktı

İstanbul Kartal'da kayıp olarak aranan Dilara Gültay (23) ile Cansu Demirel'in (30) bir evde ölü olarak bulundu. Olay ev sahibi Mustafa P.'nin yaralı olarak hastaneye başvurmasıyla ortaya çıktı. Mustafa P. cinayeti itiraf etti.

İhbar üzerine Kartal Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı.

GENÇ KIZLARI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa P. (24) kadınları öldürdüğü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa P.'nin iki kadını öldürerek intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

EVİNDE ŞİZOFRENİ İLACI, FARE ZEHRİ VE ŞIRINGA BULUNDU

Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel'in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa P.'nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken  evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

CANİCE ÖLDÜRMÜŞ

Dilara Gültay'ın cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel'in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi. 

'KIZLARI ÖLDÜRDÜM' DİYEREK POLİSE KENDİSİNİ İHBAR ETMİŞ

Gültay'ın eski sevgilisi olan ve bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa P.'nin (24) sabah saat 09.23 sıralarında polis merkezini arayarak kız arkadaşının kendisini aldattığını öne sürüp, "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" diyerek ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

'ARKADAŞI KIZLARA BİR ŞEY YAPTIM DEMİŞ VE EVDEN KAÇMIŞ'

Dilara Gültay’ın ailesinin ise, "Dün kayıp ihbarı verdik, şimdi arkadaşının evinin önündeyiz. Arkadaşı kızlara bir şey yaptım demiş ve evden kaçmış, kapıyı açan yok. Kızları öldürmüş olabilir" şeklinde ihbarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu da öğrenildi.

KATİL ZANLISININ SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, hayatını kaybeden Gültay’ın noterde katip olduğu, Demirel’in ise elektronik firmasında çalıştığı öğrenildi. "Kasten yaralama" suçundan hakkında suç kaydı bulunan şüpheli Mustafa P.’nin ise Pendik’te bir restoranda çalıştığı bilgisine ulaşıldı.

'KIZIMI ALDI BENDEN, EVLAT ACISI İÇİMİZ YANIYOR'

Evde bulunan cenazelere detaylı inceleme yapmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan Dilara Gültay'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Acılı baba Şenol Gültay, “Kızımı aldı benden. Bu çocuk garibanın tekiydi. Tanıyorduk çocukların arkadaşıydı. Sevgilisi falan değildi. Bir kafede çalışıyordu. Çocuklar öyle tanışmışlar. Biz bu çocuğa destek olduk, yardım ettik eşyasını aldık. Nasıl yaptı böyle bir şey anlamadım. Evlat acısı içimiz yanıyor” dedi.

Öte yandan, Cansu Demirel'in ailesinin de Adli Tıp Kurumuna geldiği öğrenilirken, Demirel'in cenazesinin yarın Kartal'da toprağa verileceği kaydedildi.

YORUMLAR

59 Yorum Var
  • Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam dışı yaşam: eşittir neticesi vahşet, cinayet, psikopat kişilerle dostluk sonucu ölüm. İslamda nikahsız olarak kadın ile erkeğin bebaber kalması söz konusu değil, işte sonucu bu haber de gördüğümüz olay maalesef genç insanlar bir psikopat yüzünden hayatı sonlanıyor zor bir durum Rabbim gençlerimizi bu gibi durumlardan muhafaza etsin.
    Cevapla
  • B.de 1 yıl önce Şikayet Et
    İslamla ne alakası var Ben 3 sene eşimle yaşadım sonra ekledim saçma bir yorum adam ilaç kullaniyo
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle atıp tutmak kolay islam filan. Olayın gerçek boyutunu bilmeden kimsenin inancını sorgulak sana düşmez
  • Bozkurtlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bu adamı alır bir güzel besler 10 yıl sonra toplumun içine salar. Asın ki ibret olsun.
    Cevapla
  • Ded 1 yıl önce Şikayet Et
    Kizlarin narsist erkeklere olan aşkı bitene kadar bu iş devam eder bir kıza pisikopat veya deli olduğunu zu soyleyin size aşık olucak dir bu bilimsel olarak kanıtlanmış
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yorumcu arkadaşlar Şizofren diyor katil için haberde. Şizofrenin bulunduğu ortamda normal bi hayat ve düşünce bulunmaz ki Allah başında olanlara yardımcı olsun. Zor...
    Cevapla
  • halk 1 yıl önce Şikayet Et
    nikahsız arkadaşlık olmaz
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Olursada böyle vakalar zaman zaman çıkar
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.